Kral 3. Charles’ın tahttaki ilk günü İngiliz basınında

İngiltere’de dün tüm gazetelerin birinci sayfalarında Kraliçe 2. Elizabeth yer alırken bugünkü birinci sayfalarda ise Kral 3. Charles ve ulusa seslenişi vardı.
Guardian gazetesinin ilk sayfasında yeni Kral’ın düşünceli bir fotoğrafı yer aldı. Gazete, Kral’ın “sadakat ve sevgiyle” hizmet etme isteğini aktardı.
Fotoğraf altı yazısı,Guardian gazetesinin ilk sayfasında yeni Kral’ın düşünceli bir fotoğrafı yer aldı. Gazete, Kral’ın “sadakat ve sevgiyle” hizmet etme isteğini aktardı.

Daily Mail, Kral’ın ulusa seslendiği konuşmasında, gözlerinin yaşlı olduğu bir kareye birinci sayfasında yer verdi. Gazete “Gözü yaşlı Charles, sevgili annesini saygıyla andı” başlığını kullandı.
Fotoğraf altı yazısı,Daily Mail, Kral’ın ulusa seslendiği konuşmasında, gözlerinin yaşlı olduğu bir kareye birinci sayfasında yer verdi. Gazete “Gözü yaşlı Charles, sevgili annesini saygıyla andı” başlığını kullandı.

Mirror gazetesi “Kralımızın ulusa taahhüdü: Sadakat, saygı, sevgi” manşetini kullandı. Mirror da Kral 3. Charles’ın ulusa seslenişinden bir fotoğraf kullandı.
Fotoğraf altı yazısı,Mirror gazetesi “Kralımızın ulusa taahhüdü: Sadakat, saygı, sevgi” manşetini kullandı. Mirror da Kral 3. Charles’ın ulusa seslenişinden bir fotoğraf kullandı.

i gazetesi “Sevgili annem” manşetiyle çıktı. Gazete Kral’ın Buckingham Sarayı önünde Konsort Kraliçe’yle birlikte yas tutan halkı selamladığı bir fotoğrafını kullandı. Özel sayıda tarihçi Simon Schama’nın, Kraliçe’nin hayatını anlatan bir yazısı da yer aldı.
Fotoğraf altı yazısı,i gazetesi “Sevgili annem” manşetiyle çıktı. Gazete Kral’ın Buckingham Sarayı önünde Konsort Kraliçe’yle birlikte yas tutan halkı selamladığı bir fotoğrafını kullandı. Özel sayıda tarihçi Simon Schama’nın, Kraliçe’nin hayatını anlatan bir yazısı da yer aldı.

Daily Telegraph gazetesi de Kral’ın benzer bir ifadesini başlığa çekti: “Sevgili annem, teşekkürler”. Gazetenin köşe yazarı Camilla Tominey, Kral’ın ulusa seslenişini incelediği makalesinde “Bu, bir Kral’ın yaptığı en olağanüstü konuşmalardan biriydi” dedi.
Fotoğraf altı yazısı,Daily Telegraph gazetesi de Kral’ın benzer bir ifadesini başlığa çekti: “Sevgili annem, teşekkürler”. Gazetenin köşe yazarı Camilla Tominey, Kral’ın ulusa seslenişini incelediği makalesinde “Bu, bir Kral’ın yaptığı en olağanüstü konuşmalardan biriydi” dedi.

Daily Star gazetesi de Kral’ın konuşmasından, annesine sevgisi ve adanmışlığı için teşekkür ettiği bir kısmı ilk sayfasına taşıdı.
Fotoğraf altı yazısı,Daily Star gazetesi de Kral’ın konuşmasından, annesine sevgisi ve adanmışlığı için teşekkür ettiği bir kısmı ilk sayfasına taşıdı.

2631890cookie-checkKral 3. Charles’ın tahttaki ilk günü İngiliz basınında

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.