İKİZLER BURCUNDA DOĞAN YENİ AY’IN BURÇLARA ETKİLERİ

İKİZLER BURCUNDA DOĞAN YENİ AY’IN KOÇ BURCUNA VE YÜKSELEN KOÇ BURCUNA ETKİLERİ

Sevgili Koç’lar, Yeniay sizi; eğitimden, yakınlarınızdan, güzel haberlerden, bilgilenmekten, sevindirmek için doğdu. Yapacağınız kısa yollar, size mutluluk verecek. Öğrenci olanlar; okulununuzu değiştirmeyi düşünenleriniz var. Tiyatroya, güzel sanatlara ilginiz artabilir. Ticaretle ilgilelenler, medyatik meslek sahibi olanlar, yazarlar, gazeteciler sevineceksiniz. Arkadaşlarınızdan ve sevdiklerinizden gelen bir tatil teklifini değerlendirebilirsiniz. Fakat yolculuk yaparken, dikkatli olun. Bavulunuzu kaybedebilir, paranızı çaldırabilir yasal evraklardan sıkıntı yaşayabilirsiniz. Yakınlarınızla münakaşadan uzak durun. Alacağınız yalan yanlış haberlere itibar etmeyin.Dedikodular ve yalan haberler canınızı sıkabilir.

İKİZLER BURCUNDA DOĞAN YENİ AY’IN BOĞA BURCUNA VE YÜKSELEN BOĞA BURCUNA ETKİLERİ

Sevgili Boğa’lar, Yeniay isteklerinize sahip olmanız için doğdu. İstekleriniz olacak. Elinize gelen parayı güzelliklere sahip olmak için harcayacaksınız. İştahınız artacak. Pahalı lüks lokantalarda bulunmak sizleri mutlu edecek. Sevgilinizle bir haberleşmeden sonra bir araya geleceksiniz. Kiminizin cömertliği, kiminizin cimriliği artacak. İkisi arası davranın. Kadın desteğiyle elinize para geçecek. Bu parayı, eğitim için harcayanlarınız olacağı gibi, gezme ve eğlence içinde harcayanlarınız olacak.Sürprizlere açık olun. Önünüze çıkan maddi fırsatları değerlendirin. Fakat fırsatları değerlendirmeye çalışırken, iyice soruşturun. Siz garantisi olmayan hiç bir şey yapmazsınız. Yine öyle davranın.

YENİ DOĞAN AY’IN İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER BURUNA ETKİLERİ

Sevgili İkizler, Yeni Ay sizleri sevindirmek için Burcunuzda doğdu. Her şeye karşı istekli olmaya başladınız. Sevgi aşk konusunda doğru karar verirsenız mutlu olacaksınız. Sevgilinizden alacağınız bir telefon haberiyle mutlu olacağınız bir yolculuk yapacaksınız. Sevinip mutlu olacaksınız. İletişimle, öğretmenlikle, yazarlıkla, medyayla, seyahatla, ilgili bir mesleğiniz varsa başarı sizi bekliyor. Elinize eğitim ve kısa sürecek olan kurslarla ilgili fırsatlar geliyor. Bu fırsatları değerlendirme şansı doğacak. İçinizden bazı kişilerin yabancı dillere karşı bir merağı başlayacak. Bu kişiler, bu konuda yeni başlangıçlar yapabilirler Haziran’ın 18.zinden 22.sine kadar olan zaman dilimi içinde doğanlar; Konuşmanıza dikkat edin. Haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz. Her gelen habere itibar etmeyin. Telefonlardan bir gerçeği öğrenebilirsiniz.

YENİ DOĞAN AY’IN YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ BURCUNA ETKİLERİ

Sevgili Yengeç’ler Yeni Ay, hayallerinizi gerçekleştirmeniz için doğdu. Gizli ilişkiler yaşayabilirsiniz. İçinizde tuttuğunuz herkesten sakladığınız gizli aşkınız sizi sevindirecek. Kendinizi kimse için feda etmeyin. Koruyarak sevmeniz ve sevdiklerinizi koruyarak sevme iç güdünüz bazen sizi zor durumda bırakıyor. İçinizden bazı kişiler, taşınmaz mal isteğini gerçekleştirecekler. Paradan ve romantik ilişkilerden sevineceksiniz. İçinizden bazı kişiler bozuk para biriktirmeye başlayacaklar. Bazı kişiler ise, Taşınmaz bir mala sahip olmak için planlar yapacaklar. Bu planlar maddiyata dayalı. Şanslı olanlar, ailedeki büyüklerinin desteğiyle planlarını uygulayacaklar. Bu günlerde huzursuzluk yaşayabilir, uykusuzluk çekebilirsiniz. Bir iş yüzünden yakınlarınızla aranız açılabilir. Evcil hayvanlarınızla ilgilenin.

YENİ DOĞAN AY’IN ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN BURCUNA ETKİLERİ

Sevgili Aslan’lar,Yeni ay dileklerinizi, isteklerinizi gerçekleştirmeniz için doğdu. Aşk, konusunda sevineceksiniz. Arkadaşlarınız arasında, itibarınız artacak. Onlardan sevgi ve saygı göreceksiniz. Gurup toplantılarında sözünüz geçecek. Toplantılara, guruplaşmalara daha çok önem vereceksiniz. Mesleğinizde, kendi yarattığınız teknikleri uygulayıp, dostlar arasında takdir kazanacaksınız. İçinizden bazı kişiler, arkadaş toplantılarında tanıdığı kişiyle duygusal ilişki yaşayacak. Fakat yinede dikkatli olun. Toplantılarda beğenmediğiniz, takdir etmediğiniz bir konu yüzünden arkadaşlarınızla fikir ayrıcalığı yaşayabilirsiniz. Evli olanlar çocuklarınız yüzünden bir sıkıntı yaşayabilirsiniz. Beraberlik yaşayanlar, ilişkinizi bir kez daha gözden geçirmek isteyeceksiniz. İkili ilişkilere dikkat.

YENİ DOĞAN AY’IN BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK BURCUNA ETKİLERİ

Sevgili Başak’lar Yeni Ay sizi yükseltmek ve dileklerinizi gerçekleştirmeniz için doğdu. Mevkiniz yükselecek.Saygı ve sevgi göreceksiniz. Bir kadın desteğiyle hakettiginiz konuma geleceksiniz. Bekar olanlar evlilik kararı alabilirsiniz. Kariyer yapmak isteyenler, yükselmek için şanslı zamanınız. Devletle ilgili işleri olanlar ve uzun zamandan beridir bekleyenler, alacağınız haberlerle sevineceksiniz. Kariyerinizle ilgili bir yükseliş söz konusu. Uzun zamandır çalışıp çabaladığınız emeklerinizin karşılığını, göreceksiniz. Fakat içinizden bazı kişiler, ümit ettiklerinden ve beklentilerinden bir hayal kırıklığı yaşayabilirler. Mesleğinde değişiklik yapmak isteyenler; Hayal kırıklığı ve pişmanlık yaşamamak için, simdilik bir değişiklik yapmayın.

YENİ DOĞAN AY’IN TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ BURCUNA ETKİLERİ

Sevgili Terazi’ler, Yeni Ay, dost burcunuz Terazi burcunda doğdu. Yeni doğan Ay, sizi uzak yollardan, kanuni işlerden, eğitimden, ticaretten ve müjdeli haberlerden sevindirecek. Uzak aşklar özlemlerinizi güçlendirecek. Ani bir kararla, sevdiğinizi görmek için uzun yolculuk kararı alacaksınız. Sevineceksiniz. Sevgili Teraziler; sevecensiniz, sevgi dolusunuz. Güzel davranışlarınız sizi zor durumda bırakabilir. Yakınlarınızla, arkadaşlarınızla, olan ilişkilerinizde hak etmediğiniz bir davranışla karşılaşabilirsiniz. Bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.*Yollardan, trafikten, dikkatli olun. İçinizden, gördüğü rüyaların etkisinde kalanlar var. Bu kişilerin, inançları artacak.

YENİ DOĞAN AY’IN AKREP VE YÜKSELEN AKREP BURCUNA ETKİLERİ

Yeni doğan Ay, sizi paradan sevindirecek. Bu parayı kendi güvenceniz için saklayacaksınız. Fakat içinizden bazı kişiler, kayıpları ve kazançları ayni zamanda yaşayacaklar. Geciken paralar, size borcu olanların umursuzluğu canınızı sıkacak. Maddi konularla ilgili bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.Eşinizle, ortağınızla para konusunda bir sıkıntı yaşayabilirsiniz. Gizli, sırlı, bilinmeyen sırlı konulara karşı, içinizde var olan merak daha çok artmaya başladı. Medyumluk hisleriniz daha çok güçlenmeye başladı. Bilinmeyen aleme derin sırlara ilginiz arttı. Gizli aşk yaşayanlar , İlişkilerinizde daha dikkatli olunuz.

YENİ DOĞAN AY’IN YAY BURCUNA VE YÜKSELEN YAY BURCUNA ETKİLERİ

Sevgili Yay’lar, Yeni Ay evlilik evinizde doğdu. Eşiniz ile birlikte alacağınız kararlar, size yeni mutluluk kapıları açacak. Bekar olanlar, içinizde evlilik kararı alanlar var. Düşmanlarınız kimdir anlayacaksınız. Sürümcede kalmış kanuni sorunlarınız, hayırlı sonuçlanacak sevineceksiniz.Hayatınızda kötü giden ve bitmesi gereken fakat hala daha uzayıp giden ve varlığıyla size acı veren bir ilişkiniz, varsa bu ilişki bitecek. Bu ilişkinin yerine daha iyi ve daha sağlam bir ilişki başlatacaksınız. Köklü bir ilişkiniz varsa, ve bu ilişki size sıkıntı zorkuk veriyorsa köklü ilişkinizi birkez daha gözden geçireceksiniz. Düşünüp karar vereceksiniz. Uzun zamandan beridir yaşadığınız ilişkinizi ölçüp tartacaksınız. Sonunda ilişkinizi tamir etmeye karar vereceksiniz…

YENİ DOĞAN AY’IN OĞLAK BURCUNA VE YÜKSELEN OĞLAK BURCUNA ETKİLERİ

Yeni doğan Ay, sizi iş konusunda sevindirecek. Yaptığınız işlerle kazandığınız başarılar, sizi mutlu edecek. İş verenseniz, yanınızda çalışanların sizin gibi sert çalışmalarını istiyorsunuz. Fakat her zaman böyle olasını istemiyorsunuz. Sert de olsanız, mesafelide davransanız, onlara karşı dürüst ve merhametlisiniz.Yanınızda çalışanlara analık babalık yapıyorsunuz. İş yeri değişikliği yapmak istiyorsunuz. Aşk konusunda inatçı ve soğuk oldunuz.* Sizi sevenleri soğuk ve mesafeli davranışlarla üzüyorsunuz. Yinede yakınlarınıza karşı dikkatli olun. İşciyseniz iş verenseniz iş yerinde beklenmeyen bir durum yaşayabilir ve hayal kırıklığı geçirebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin. Bel, omuz, kulak, diş ve ayak ağrısı çekebilirsiniz.

YENİ DOĞAN AY’IN KOVA BURCUNA VE YÜKSELEN KOVA BURCUNA ETKİLERİ

Sevgili Kova’lar. Yeniay sizi; aşktan, şanstan ve çocuklarınızdan mutlu etmek için doğdu. Evli olanlar, kız çocuklarınızın artistik yeteneklerini fark edeceksiniz. Çocuklarınızın yeteneklerini değerlendirirseniz, onların geleceğe doğru açılan şans kapısını açmış olursunuz.* Aşık olanlar sevgilinize olan duygusal bağlarınız daha çok güçlenecek. Hem sevecek hem sevileceksiniz. Yanlız yaşayanlar. Ümitle bekleyenler, aşk özlemi çekenler, hayatınıza biri girecek. Yeni başlangıçlar yapacaksınız. Romantik duygusal ilişkiler yaşayacaksınız. Bebek isteyenler, alacağınız müjdeli haberlerle sevineceksiniz. Kariyerinizle ilgili büyük bir başarı sağlayacaksınız. Hem maddi hem manevi kalıcı başarılar sizi bekliyor. Aşk konusunda şüpheciliğiniz artabilir. Sevgilinizi kıskanabilir ve onu takip etmeyi düşünebilirsiniz. Emin olmadan hiç bir karar vermeyin. Kendinizi huzursuz etmeyin

YENİ DOĞAN AY’IN AY BALIK BURCUNA VE YÜKSELEN BALIK BURCUNA ETKİLERİ

Sevgili Balık’lar 4’üncü evinizde doğan Ay, sezgilerinizi güçlendirecek. Sezgileriniz ve duygularınız güçlenecek. Bilinmeyene merağınız artacak. Evinizden çıkmak istemeyeceksiniz. Gizli ilimleri araştırmak isteyeceksiniz. Araştıracaksınız ve keşfettiklerinizi bir deftere yazacaksınız. Gördüğünüz rüyalarırın doğru çıkıyor olması sizleri mutlu edecek. Doğru çıkan rüyalarınıza her zaman önem versiniz. Bu günlerde Rüyalarınıza dahada çok önem vereceksiniz. Rüyalarınızı bir deftere not edeceksiniz. Bu günlerde aile büyükleriyle bir sıkıntı yaşayabilirsiniz. Genç olan balıklar ailenize karşı anlayışsız davranabilir ve onları kırabilirsiniz. Sinirli davranıp huzursuzluk yaratabilirsiniz. Yaşadığınız evi terk etmeyi düşünebilirsiniz. Kararsız ve dikkatsiz oldunuz. Olgun Balıklar, Ailedeki büyükler sizden sevgi saygı ve ilgi beklerler . Onlarla ilgilenin…

_______________________

Astrolog Şifa Avcın
Astroloji Akademisi
29/ 5/ 2014

* “Astrological lodge of London”, “Astrolojide Dekanların Sırları (Astrological Secrets of the Decans)” kitabının yazarı Kıbrıs kökenli astrolog Şifa Avcın, Astrological Association’ın ‘En Yetenekli Astrolog’ları arasında sayılıyor.
YAZARIN DİĞER YAZILARI İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ www.sifastroloji.com

1420410cookie-checkİKİZLER BURCUNDA DOĞAN YENİ AY’IN BURÇLARA ETKİLERİ

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.