Levent Göktaş’ın “açıklayacağım” dediği paylaşımlara Sedat Peker de dahil oldu

Hablemitoğlu soruşturmasının firari şüphelisi emekli Albay Levent Göktaş adına açılan hesap ile Sedat Peker arasında restleşme yaşandı. Peker “Ortadan adam kaldırma tekliflerini de konuşacağız” dedi.

Necip Hablemitoğlu soruşturmasının firari şüphelisi emekli Albay Levent Göktaş adına açılan Twitter hesabından dün bazı paylaşımlar yapıldı. Belgelerin bugün videolu olarak yayınlanacağı duyurulan hesaptan “Beni Sedat Peker’le karıştırmayın” ifadesi kullanılınca, Sedat Peker de tartışmaya dahil oldu.Göktaş’a ait olduğu iddia edilen Twitter hesabından yapılan paylaşımların bir kısmı özetle şöyle:

“Yarından itibaren videolu anlatımlarım olacak. Net söylüyorum bazıları bu gece uyku uyumasın. Gerçek neymiş yarın görüşeceğiz. Beni Yere göğe sığdıramayıp dar zamanda yanımda olmayanlar k**** kursağında büyüyenler görüşeceğiz. Beni kullanıp bir kenara atanlar kabusunuz olacağım.”

“Siz korunaklı konaklarda kalırken ben sırt çantası ile orada burada geziyordum. K**** kursağında büyüyenler uyumayın lan uyumayın o tuğlayı Yarın çekiyorum. Altta kalanın canı çıksın!”

“Ve şunu aklınızdan çıkarmayın beni Sedat Peker ile karıştırmayın! Devlet denilen aygıtı başınıza geçiririm! Ben yanarsam Siz de yanarsınız net!”

PEKER: ÇEKECEĞİM VİDEOLARDA ORTADAN KALDIRMA TEKLİFLERİNİ DE KONUŞACAĞIZ
Bu paylaşımın ardından Sedat Peker de tartışmaya dahil oldu. Peker, Emre Olur hesabı aracılığıyla “Ankara’ya geldiğimde görüşmelerimizde yarım metre arkamdan yürüdüğün gerçekliği ortadayken beni Sedat Peker’le karıştırmayın demek ne demek? Yaşar Baba vasıtasıyla bana teklif ettiğin para ile ortadan adam kaldırma tekliflerini de seçimlere 2 ay kala çekeceğim videolarda da konuşacağız” dedi.

GÖKTAŞ’TAN YANIT: TAYYİP ABİ HELALLEŞECEĞİZ DEDİN, NE OLDU O MEVZU?
Peker’in paylaşımlarının ardından kendisine yanıt veren Göktaş, “2 senedir üç beş tane soytarı’nın kasetini yayınlamaktan Başka ne yaptın? Tayyip abi helalleşeceğiz dedin? Ne oldu o mevzu? Madem o kadar cesaretlisin? Evet sen olmadığımı herkes görecek!!! Misli ile iade ediyorum hakaretini!!” dedi.

2624510cookie-checkLevent Göktaş’ın “açıklayacağım” dediği paylaşımlara Sedat Peker de dahil oldu

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.