LSO’dan muhteşem final

6 yaşından 60 yaşına uzanan bağlama öğrencileri solo, ikili, üçlü veya toplu proğramlarıyla halk müziği severlere nefis bir müzik ziyafeti sundu. 24 Haziran Pazar günü Stoke Newington High Street üzerindeki St Paul’s Church’ün konser salonunda saat 14.00’de başlayan konser dopdolu ve dinamik programıyla 4 saat kesintisiz devam etti.

Bağlama öğrencilerinin yanı sıra genç piyanistlerinde sahne aldığı etkinlikte ayrıca 10 yaş altı minik öğrencilerden oluşan koro “Ne Ağlarsın”, “Şaha Giderim” ve “Dere Geliyor Dere”yi seslendirirken, gençlerden oluşan koro “Divane Aşık Gibi”, “Uzun İnce Bir Yoldayım” ve “Yüksek Yüksek Tepelere” adlı türküleri seslendirdi.

Topluma Londra Saz Okulu’nu kazandıran Kemal Külahçı

Burcu Erdoğan, Rozerin Kılıç, Ekin Toprak, Erkut Toprak, Yağmur Kara, Azra Has, Derya Yücel, İdil Sağır, Zerda Bulut, Arda Yılmaz, Zeynep Külahçı, Zilan Kanidağlı, Erdal Demir, Gülistan Aygün, Tolga Ahsak, Beyza Nas, Mert Ortun, Hasan Yasar, Nehir Paso, Tuğçe Gürgür, İlayda Arcan, Ruhi Altun, Cihan Arpacı, Bertan Sarıdaş, Berke Boran, Uygar Güzel, İzzet Aktas, Hasan Unek, Harun Sağlam, Didem Demircan, Fadime Yaşar, Anıl Duman, Deniz Oyman, Eren Kınalı, Dersimcan, Gizem Çağlar, Berfin Erdoğan, Berivan Erdoğan, Metin Güzel, Onur Kartal, Dersimcan Erdal, Elif Ergişi, Onurcan Doğan, Rojdan Demir, Hüseyin Üzüm, Sinem Şahin, Zilan Demir, Anıl Vural, Özkan Gürgür, Bertan Sarıdaş, Özkan Gürgür, Taylan Arslan,Ciwan Akdogan, Serhat Arslan, Mehmet Uzunsakal’ın bağlama ile yer aldığı konserde Müberra Keven, Jerry Yemi, Zeynep Külahçı, Tolga Güneş ve Ersan Korudağ piyano çaldılar.

Salonu tıklım tıklım dolduran müzikseverlerin yanı sıra anne ve babaların da çoşkuyla türkülere eşlik ettikleri konser, eğitim yılını başarıyla tamamladıklarına dair hazırlanan sertifikaların verilmesiyle sona erdi.

Geçtiğimiz Mayıs ayında da gitar öğrencilerinin sunumunu gerçekleştiren Londra Saz Okulu, 1 Temmuz Pazar günü yapacağı grup dersleriyle yaz tatiline girmiş olacak. 15 Eylül Cumartesi günü yeni eğitim sezonunu açacak olan okulda yaz boyunca bağlama, gitar, keman, piyano, davul, şan, bas gitar ve müzik teorisi dersleri özel ders formatında devam edecek.

Geçtiğimiz yıl bir çok öğrencisine, eğitim süreçlerinde ve iş başvurularında avantaj sağlayan, İngiltere başta olmak üzere uluslararası geçerliliği olan “Trinity College” ve “ABRSM”nin Grade sertifikalarını kazandıran okulda, bu sınavlara hazırlanmak isteyen öğrenciler için kesintisiz eğitim yaz boyunca da sürecek.

Ayrıntılı bilgi için 24 Stoke Newington High Street, N16 adresinde bulunan LSO’ya

web sitesinden, veya [email protected] e-mail adresinden ya da 020 7923 1304 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

843970cookie-checkLSO’dan muhteşem final

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.