Üniversitenin seks dergisi kapış kapış

“Vita Excolatur” adlı seks dergisi Chicago Üniversitesi öğrencileri arasında kapış kapış satılıyor. Bayilere dağıtılmayan dergi piyasada ancak ikinci elden bulunabiliyor.

30 sayfalık dergide yayınlanan yazı ve fotoğraflardan, salt izin verilenler dışında, hiç bir malzeme dışarıya, “haricilere” sızmıyor. İki yıldan bu yana 4 ayda bir çıkan Vita Excolatur’u üniversite öğrencisi iki genç kız hazırlayıp yayına sokuyor. Kızların aileleriyse bu uğraşıdan habersiz bulunuyor. Üniversite yönetiminin açık desteği altında olan dergi, okulun öğrenci etkinliklerine ayrılmış bütçesinden de yılda 6 bin Dolarlık parasal bir  katkı alıyor.

“Zenginleşmiş Hayat” şeklinde Türkçeye kazandırılacak olan, Latince kökenli Vita Excolatur, yılda 3 kez olarak sadece 750 adet basıyor, üniversitelilere dağıtılıyor.
Ancak, Derginin fiyatı 2 Dolar olmakla birlikte, şimdiden eski sayıları 15 ilâ 20 Dolara kadar ikinci elde bulunabiliyor.

Dergiyi yayın yaşamına katan iki güzel kız öğrenci, Stephanie Mielcarek ile Charlotte Rutherfurd, “Vita Excolatur”a dair fazla bilgi vermiyor. Soruları karşılıksız bırakarak, seks dergisi üzerindeki giz örtüsünü kapalı tutuyorlar.

Bununla beraber, http://vita-excolatur.blogspot.com/ adlı bir sitede dergi üzerine yazışmaların da harici meraklıları bulunuyor.

Vita Excolatur’un son sayısında, “Hararetli kızların bu yaz okudukları kitaplar!” başlıklı eğitici ve öğretici bir yazı, üniversiteli öğrencilerin bu yaz tatili öncesinde en gözde yazısı oldu.

“Açık Gazete”nin tüm uğraşısına karşın, yazıya ilişkin yukarda görülen tek bir fotoğraf elde edilebildi.

FOTO: https:/…/spotlight/

1133220cookie-checkÜniversitenin seks dergisi kapış kapış

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.