Pegasus Paris’e de uçacak

Seferlerin İstanbul’dan Paris’e 49.99 ve Paris’ten İstanbul’a 79.99 avrodan başlayan fiyatlarla gerçekleştirileceğini ifade edilen açıklamada, Paris uçuşlarının her gün İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan saat 10.35’de Orly Havalimanı’na, Paris’ten de saat 14.00’de Sabiha Gökçen Havalimanı’na yapılacağı belirtildi.

Açıklamada, Paris’e uçmak isteyen yolcuların Adana, İzmir, Kayseri, Bodrum, Diyarbakır, Dalaman, Kıbrıs, Ankara, Gaziantep, Konya, Samsun’dan İstanbul bağlantılı olarak uçuşlarını gerçekleştirebilecekleri, ayrıca Paris’ten de İstanbul bağlantılı olarak Adana, İzmir, Kayseri, Antalya, Bodrum, Diyarbakır, Kıbrıs, Ankara, Gaziantep, Konya, Samsun ve Trabzon’a uçulabileceği bilgisi yer aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Pegasus Havayolları Genel Müdürü Sertaç Haybat, dış hat seferlerine Paris’i de eklemekten büyük mutluluk duyduklarını belirterek, uçuşlarla ilgili bilet satışına bugünden itibaren başlandığını ifade etti.

Dış hatlarda yüzde 46 büyüme gerçekleştirdiklerini kaydeden Haybat, Viyana, Manchester, Birmingham ve Paris’ten sonra dış hatlardaki tarifeli uçuş noktalarının sayısının 19’a çıktığını bildirdi.

PEGASUS biletleri için lütfen tıklayınız

1074820cookie-checkPegasus Paris’e de uçacak

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.