‘Seçim Platformu, başarısını sürdürmeli’

Londra’da ilk kez Türkiyeli ve Kıbrıslı Türk toplumunda geniş bir kesimi bir araya getirmeyi başaran Seçim Platformu, 4 Mayıs’taki yerel seçimlerin ardından ilk toplantısını gerçekleştirdi.


Halkevi’nde geçen Pazar günü düzenlenen toplantıya İşçi Partisi Hackney Belediye Meclis üyeleri Muttalip Ünlüer, Deniz Oğuzkanlı, Feryal Demirci, Cumhuriyetçi Türk Partisi Londra Dayanışma Derneği Başkanı İlker Kılıç, İngiltere Kıbrıs Türk Dernekleri Konseyi Başkanı Akmen Ali Sıtkı, Day-Mer Başkanı Ahmet Sezgin, Halkevi Başkanı İbrahim Doğuş ve Respect adayı Tekin Kartal katıldı.


Doğuş, Seçim Platformu’nun başarısının seçimlere yansıdığını belirterek toplumun tüm kesimlerini bu platform çatısı altında bir araya getirmeyi planladıklarını söyledi.


Deniz Oğuzkanlı da, platformun seçmenleri motive etmeyi başardığını vurgulayarak “Türkiyeli ve Kıbrıslı Türkler olarak asgari konularda birlik ve beraberliği sağlamak zorundayız” dedi.


Toplantıya Kıbrıs Türk Dernekleri Konseyi adına katılan yeni başkan Akmen Ali Sıtkı da, 17 belediye meclisinin seçilmesinin ciddi bir başarı olduğunu vurgulayarak “Bunu daha da ileriye taşımak zorundayız” diye konuştu.


Muttalip Ünlüer de, Seçim Platformu’nun başarılı olduğunu belirterek  yerel medyanın desteğine teşekkür borçlu olunduğunu söyledi…


FOTOĞRAF: Seçim Platformu’nun toplantısına İlker Kılıç Deniz Oğuzkanlı, Akmen Ali Sıtkı ve İbrahim Doğuş

791510cookie-check‘Seçim Platformu, başarısını sürdürmeli’

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.