SPOT Konferansı: Türkiye’de tek adam yönetimi demokrasinin sonu mu?

Londra’daki Türkiye Halklarıyla Dayanışma (SPOT) komitesi, 13 Ocak Cumartesi günü, Londra’da Ulusal Eğitim Sendikası (NEU) binasında, saat 10.00- 13.00 arası ‘Erdoğan Tek Adam yönetimi Türkiye’de Demokrasinin Sonu mu?’ başlığıyla bir konferans düzenliyor.

Türkiye’deki gelişmeler ve Dayanışmayı nasıl güçlendiririz konularının iki ayrı oturumda ele alınacağı Konferans’a Türkiye’den CHP milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Emek Partisi milletvekili İskender Bayhan ve Türk Gazeteciler Sendikası Başkanı Gökhan Durmuş konuşmacı olarak katılacak. Aynı zamanda Barones Christine Blower, NEU sendikası Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Louise Regan, RMT sendikası başkanı Alex Gordon, Unite Sendikası’ndan Onay Kasab ve Savaş Karşıtı Koalisyon adına Lindsey German’da SPOT Konferansı’na konuşmacı olarak yer alacaklar. Jeremy Corbyn ve direnişte olan Özak Tekstil İşçileri’de videodan verecekleri mesajlarla Konferans’a katılacaklar.

SPOT Konferansı’nın yapılacağı NEU binasının adresi:Hamilton House, London WC1H 9BD. Daha fazla bilgi için [email protected] email adresine mail atabilir yada https://spotturkey.co.uk/ web sayfasına bakabilirsiniz. 

SPOT konferans afişi
2747600cookie-checkSPOT Konferansı: Türkiye’de tek adam yönetimi demokrasinin sonu mu?

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.