Sudden Exit konser verdi

Konser, albümle aynı adı taşıyan “Hypocrisy” için hazırlanan, televizyon ekibinden akrobatlara Türkiye’den gelen geniş bir kadronun çekimleriyle Londra’da tamamlanan, dünya klasmanındaki emsalleriyle boy ölçüşecek düzeyde başarılı video klibin büyük ekranda gösterimiyle başladı.

Video klip gösteriminin hemen ardından sahne alan Sudden Exit, vokalde Sevtap Işık, elektrik ve akustik gitarda Can Alper, basta Ceyhun Can Güner, davulda Murat T. Hiçdönmez’den oluşan albüm kadrosunun yanısıra İstanbul’dan konuk gitarist Berdin Pamukçu ile nefis bir performans sergiledi…

Konserin birinci bölümünde ilk albümlerinde yer alan söz, müzik ve düzenlemelerin tamamı kendilerine ait “Don’t Hold Me Down”, “Hypocrisy”, “Don’t Be Afraid”, “Two Lovers At War” ve “Complexity”iyi sunan topluluk akustik olarak yorumladıkları “Bulut Ararsın”, “Dance With Me” ve “Maybe Baby” adlı parçalarıyla programını sürdürdü.

Türkiye’den davet edilen konuk sanatçı Tolga Burkay’ın kendi bestesi “Umut”un peşi sıra sunduğu Pir Sultan Abdal’a ait “Dostum Dostum” adlı türkümüz müzikseverelerce birlikte söylendi.

Konserlerinin ikinci yarısında kendi besteleriyle birlikte Şebnem Ferah’tan “Bu Aşk Fazla Sana”, Pamela’dan “İstanbul”, Aslı’dan “Dans Etmeye İhtiyacım Var” adlı parçaları da yorumlayan Sudden Exit, sağlam ve topluluk ruhunu yansıtan performanslarıyla alkış aldı.

Konserin hemen ardından “Hypocrisy” için Umut Yurdakul ve Cömert Şentürk’ün birlikte hazırladıkları remix beğeniyle karşılandı.

Sudden Exit ile ilgili daha fazla bilgi için Ceyhun Can Güner’e, [email protected] e-mail adresinden ya da 079 61 81 90 71 nolu numaradan ulaşabilirsiniz.

846150cookie-checkSudden Exit konser verdi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.