Sunay Akın’ın NY gösterisine ilgi

Kendisini ”çağdaş bir meddah” olarak tanıtan Akın, Merkezi New York’ta bulunan Moon and Stars Project isimli kuruluşun bu yıl yedincisini düzenlediği geleneksel Mayıs Festivali (MayFest) kapsamında Manhattan’daki Moda Teknoloji Enstitüsü, Katie Murphy tiyatrosunda sergilediği, 2,5 saat süren gösterisinde, anlattığı hikayeleri slayt gösterimi ile destekledi. 

Tarihten anlattığı ilginç hikayeler ve canlandırdığı karakterlerle seyircileri kahkahaya boğan Akın, zaman zaman dramatik unsurları ön plana çıkararak, izleyicilere duygusal anlar da yaşattı. 

Tarihten ve tanınmış şahıslardan seçtiği örneklerle hayatın düz bir mantıkla oynanan bir dama oyunundan ziyade her adımı düşünülerek atılması gereken bir satranç oyununa benzediği temasını işleyen Akın, tiyatral performansı, mizahi anlatımı ve şiirsel üslubuyla seyircilerin büyük beğenisini kazandı. 

Sunay Akın seyircilerden gelen istek üzerine şiir de okudu. 

Gösteriden sonra, çoğunluğunu New York ve civarında yaşayan Türk gençlerinin oluşturduğu seyirciler Akın’ın imzalı kitaplarından alabilmek için uzun bir sıra oluşturdu.

1105490cookie-checkSunay Akın’ın NY gösterisine ilgi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.