Turkish Bank’tan Green Lanes’te yeni şube

Bu yıl başında Edmonton Şubesini hizmete sokan Turkish Bank yeni ürün ve hizmetleriyle birlikte hızlı bir şekilde müşteri sayısını arttırarak şimdide Palmers Green’de yeni bir şube daha açtı.


Türkçe konuşan toplumunun yoğun olarak yaşadığı Haringay, Dalston ve Edmonton’dan sonra Kuzey Londra’da 4’ncü şubesini açacak olan Turkish Bank’ın diğer bir şubeside London Bridge’de bulunuyor.


Turkish Bank Londra Merkez Şube Müdürü Reşat Bilgin, Güney Londra’da yaşayan topluma daha yakından hizmet vermek amacıyla bu bölgede de bir şube açmak istediklerini vurgulayarak yakın zamanda piyasaya sundukları yeni ürünleriyle modern bankacılık anlamında Türk toplumunun hertürlü bankacılık işlemleriyle ilgili hızlı ve güvenli bir şekilde hizmet verdiklerini söyledi.


TL TRANSFERİNE İMKAN


Türkçe konuşan toplumuna İngiltere’de çok şubeli bankacılık anlamında hizmet veren tek Türk Bankası olduklarını belirten Reşat Bilgin yeni ürünleriyle ilgili olarak şu bilgileri verdi:


“Türkiye’ye yapılacak transferlerde Yeni Türk Lirası transfer imkanı sunuyoruz. Bu transfer, £10’dan başlayan transfer ücretiyle alıcıya ertesi iş günü hiçbir kesintiye maruz kalmadan ulaştırma imkanı bulunuyor. Diğer yeni hizmetlerimiz arasında üç yeni yüksek faizli mevduat ürünü yer alıyor. Toplumumuzun birikimlerine yüksek faiz vermeyi amaçlıyoruz. Minimum £5,000 lük bir yatırım için bir yıllık vadeli hesaba yüzde 5.35 faiz ve 60 gün önceden haber vermek suretiyle minimum £2,500 lük bir yatırım için ise 60 Gün Notice Hesabı’na yüzde 5.20 faiz ve 35 Gün Notice Hesabına yüzde 5 kazanç sağlıyoruz…”.


POSTA İLE HESAP


Bu hesapların avantajlarını yüksek faizli ve düşük miktarlarda açılmasının yanısıra posta ile de açılabileceği belirten Bilgin, “Böylece vatandaşlarımız sözünü ettiğimiz gibi Bir Yıllık Vadeli Hesap ve 60 Günlük Notice Hesabı açmak istediklerinde Turkish Bank şubelerine gitmeden posta yolunu kullanabilecekler. Bu konuda daha geniş bilgi almak isteyen vatandaşların Turkish Bank’ı 020 7403 56 56 nolu telefondan arayabilirler” dedi.


Turkish Bank şubelerinden her türlü modern bankacılık hizmetlerini vermek yolunda yoğun gayret gösterdiklerini vurgulayan Bilgin, diğer bankacılık hizmetlerini de şöyle anlattı:


“Kişisel ve Ticari Hesaplar, Çeşitli Krediler, Türkiye ve Kıbrıs’a yükseltilmiş limitlerle Türk Lirası ve İngiliz Sterlini transfer imkanı, Çek kullanma imkanı, Şubelere gelmeden para gönderme imkanı, Döviz alım-satımı, Birikimlere her vadede yüksek faiz imkanı, şubelere gelmeden Bir Yıl Vadeli ve 60 Gün Notice’li hesapları posta yoluyla açma imkanını sayabiliriz… Turkish Bank olarak müşteri memnuniyetine önem veriyoruz. Hizmet kalitesini artırmaya da özen gösteriyoruz…”


FOTOĞRAF: Turkish Bank Londra Merkez Şube Müdürü Reşat Bilgin


İLGİLİ HABERLER:


– Turkish Bank Edmonton resmen açıldı
Turkish Bank Edmonton Şubesi açıldı…
Organize İşler gösterimde
Sanat, finans ile buluştu
Turkish Bank yenileniyor
Turkish Bank ve Lloyds işbirliği…
Turkish Bank’tan Ekonomik Rapor…

793530cookie-checkTurkish Bank’tan Green Lanes’te yeni şube

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.