Uygun veda…

Uygun’u makamında kabul eden Vali Kolat, Uygun’un istifasına üzüldüklerini belirterek şunları söyledi:

”Bülent Uygun hocayı hepimiz çok seviyoruz, her şeyden önce örnek bir şahsiyet, örnek bir insan. Davranışlarıyla, ahlakıyla, yapısıyla bizim son derece sevdiğimiz birisi. Bunun ötesinde Sivasspor’a, Sivas’a çok büyük katkıları olan değerli hocamız.”
Uygun, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’ü de makamında ziyaret etti. Bülent Uygun’u sarılarak karşılayan Ürgüp, ”Bülent hocamız bizim gururumuz, her şeyimiz, 6 yıldır Sivasspor’u zirveden zirveye koşturdu. Bizim ayrılıklarımızı, istismar konusu olacak şeyleri ortadan kaldıran başarılara imza attı” dedi.

Gerek Sivas halkına, gerek Sivasspor’a 24 saat var gücüyle hizmet etmeye çalıştığını ifade eden Uygun, şunları söyledi:
”Sporun doğasında bu vardır, ayrılıklar olacaktır, mühim olan yaptığınız hizmetin güzelliğidir. Eğer bir nevi hizmette hakkımız birilerine geçtiyse herkes lütfen hakkını helal etsin.”

BÜLENT UYGUN İNGİLTERE YOLCUSU

Uygun, ziyaretler sırasında basın mensuplarıyla yaptığı sohbette, İngiltere’ye gideceğini ve bu ülkede dil ve yeni antrenman metotları ile ilgili eğitim alacağını, yurt dışında maçlar izleyeceğini ve yabancı futbolcuları takip edeceğini kaydetti.

Hedefleri arasında Anadolu’dan bir takımı şampiyon yapmak, başında bulunduğu takıma UEFA ve Şampiyonlar Ligi kupalarını kazandırmak olduğunu ifade eden Uygun, Türkiye’de kendi frekansına uygun, bu hedeflere ulaşabileceğine inandığı bir takımda görev yapabileceğini söyledi.

Uygun, eski takımı Sivasspor’un ise yeni hocasını yarın açıklayabileceğini, 5-6 isimle yönetimin görüştüğünü sözlerine ekledi.

725960cookie-checkUygun veda…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.