…ve gitti

“Fatih Terim ile yolları ayırdık” yönündeki ilk açıklama Kulüp Basın Sözcüsü Şükrü Ergün’den gelirken, Terim’in sözleşmesini feshetme kararı borsaya da bildirildi.

Galatasaray’da 3. dönemini yaşayan Terim, 2 yıl üst üste gelen şampiyonluğun ardından, bu sezonun başında milli takımın da başına geçmişti.

Terim’in, Abdullah Avcı’nın görevi bırakmasıyla göreve getirilmesi, Galatasaray Kulübü’nde bazı tepkilere neden olmuş, yönetim de Terim’e bir tercih yapması yönünde çağrıda bulunmuştu.

AYSAL REST ÇEKMİŞTİ

Başkan Ünal Aysal, son durumu bugün düzenlediği basın toplantısında şu sözlerle duyurmuştu:

“Bu işler nasıl gelişti, nereye geldi size bilgi verilecek ama o gün bugün değil. Fatih Terim ile oturup bir karar almamız lazım. 48 saat içinde bir karar alınacaktır. Yönetim kurulumuzda bu konu konuşulacak. Ortada sorun olmasa bile çok konuşulursa sorun oluşur. Bizim ve Milli takımın menfaatleri için doğru bir karar almak lazım. Fatih Hoca’nın da rahat çalışabilmesi için bir karar alınması gerekiyor. Bu konu kısa sürede neticelendirilecektir.”

KARAR: TERİM DÖNEMİ KAPANDI

Kulüp yönetimi bugün saat 17.00’de başlayan ve yaklaşık 2.5 saat süren toplantının ardından, Fatih Terim’le yolları ayırma kararı aldı…

İlk açıklama Kulüp Basın Sözcüsü Şükrü Ergün’den geldi: “Fatih Terim ile yolları ayırdık…”

İlerleyen dakikalarda, Terim’in sözleşmesinin yönetim kurulu toplantısında oy birliğiyle feshedildiği borsaya bildirildi.

728770cookie-check…ve gitti

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.