Yazarımız İsmail Bayer’i yitirdik

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı eski müfettişlerinden ve Açık Gazete yazarı İsmail Bayer (75), dün Ankara’da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Emekli olduktan sonra iş yaşamı ve sanat konusunda Açık Gazete’de haftalık yazılar kaleme alan Bayer, televizyonlarda da işçilerin haklarını anlattığı programlar yapmıştı.

İsmail Bayer

Bayer’in solunum yetersizliğinden yattığı hastaneden son paylaşımı şöyleydi:

“BU YIL İKİNCİ KEÇİÖREN SANATORYUM MİSAFİRLİGİMİZ DE. ÜÇÜNCÜ HAFTAYI GEÇTİ. BU KEZ, PULMONER REHABLİTSYON MERKEZİ. KRONİK SOLUNUM YETMEZLİĞİ KLİNİĞİ Haftada 2 gün evden devam ederek sürdürecektik ama olmadı. Gelip kalarak sürdürmemi uygun gördüler. Devamlı tahliller de ayrıca sürüyor. Nazar mı değdi, yoksa göze mi geldik bilemiyorum, ama gerçek olan fazla yormusuz. Hepsinin acısını birden gidermeye çalışıyoruz işte. Dostlar sağolsun. Sevgi eksik olmasın yeter ki. Bu yaz da böyle geçiyor iste. Haziran – Aralık. Ve 2024 e hızlı gireceğiz sanki, ama pedal çevirmeyi sürdürüyoruz. Birinci vitesi geçmeden. Böyleymiş usul diyelim artık. Hele bir 24 ü görelim. Kaç gün kaldı şurada….”

AÇIK GAZETE: Acılı ailesi ve dostlarına baş sağlığı diliyor acılarını paylaşıyoruz.

2743370cookie-checkYazarımız İsmail Bayer’i yitirdik

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.