Yeni yıl ziyaretine tatlı götürün

Tanınmış usta, “560-568 High Road N17 9TA” adresindeki Tatlıcı Adanalılar’da; Adana, Urfa ve Gaziantep usulü baklava çeşitleri, kadayıf, dürüm, börek ve her türlü yaşgünü pastasının üretildiğini belirtti.

Demirci şunları söyledi:

“Anadolu mutfağının olmazsa olmazı sayılan tatlı çeşitlerinin hemen hemen hepsini üretiyoruz. 32 yıldır sektördeyim. Toplum üyeleri buyursunlar çayımızı içmeye gelsinler. Tatlılarımızı taze taze tatsınlar. Müşterilerimizi uyarıyoruz, tatlılarımızı bir tadan müdavimimiz olmaktadır… En büyük reklamımız müşterilerimizdir.”

Kuzey Londra’ya siparişlerin gönderildiğini belirten baklava ustası, “Müşterilerimize ayrıca 20’den fazla yaşgünü ve düğün pastası seçeneği sunuyoruz. Pastalarımızın en mutlu anlardaki fotoğrafa girebilecek zevkte ve unutulmayacak lezzette olduğunu garantiliyoruz” dedi.

Demirci, atölye ve mağazanın içiçe olduğunu vurgulayarak, “Müşterilerimiz üretim yerimizi ve son derece hijyen çalışma mekanımızı görebilirler. Bu şeffaflık kendimize ve üretimimize güvenin de bir parçası” diye devam etti.

Fiyatlarının çok uygun olduğunu belirten Demirci, Tatlıcı Adanalılar’da Anadolu usulü çay ile simit, börek ya da pohaça servisinin de yapıldığını söyledi…

Demirci, haftanın 7 günü 7’den 19’a açık olan Tatlıcı Adanalılar’a 020 8808 4400’dan sipariş verilebileceğini de sözlerine ekledi.

852840cookie-checkYeni yıl ziyaretine tatlı götürün

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.