Ziraat Türkiye Kupası Trabzonspor’un…

Fenerbahçe’nin tek golü Brezilyalı Alex’ten geldi. 27 yıldır Türkiye Kupası’na hasret kalan sarı lacivertliler, bu geleneğe yine son veremedi. Karadeniz ekibi ise 6 yıl aradan sonra kupayı müzesine götürmeyi başardı.

Tarih 5 Mayıs… Trabzonspor’un 1996 yılında şampiyonluğu kaçırdığı, Fenerbahçe’nin Trabzon’dan 2-1’lik galibiyetle çıkarak zafer sarhoşluğu yaşadığı gün. Tarih yine 5 Mayıs. Yer bu kez Trabzon değil, Şanlıurfa, 10 yıl sonra kupada gündüz finali, 2010. Bir tarafta Turkcell Süper Lig’de şampiyonluğa koşan ve en son 27 sene önce Türkiye Kupası’nı müzesine götüren Fenerbahçe, diğer yanda ise ligin son haftasında sahasında Fenerbahçe’yi ağırlayacak olan, en son 6 sene önce Türkiye Kupası’nı kazanan Trabzonspor. Urfa’da şanlı bir atmosfer, farklı heyecanlar, 30 dereceyi bulan sıcaklık…

Fenerbahçe’de sakatlığı bulunan Andre Santos’un yerine Vederson görev yaparken Daum klasik 11’ini sahaya sürdü. Şenol Güneş ise Ankaragücü maçında ilk 11’de bulunan Giray’ı kulübeye çekerken, tecrübeli Song-Egemen ikilisini Fenerbahçeli forvetlerin karşısına sürdü. Selçuk İnan formasına tekrar kavuşurken Yattara kadroya alınmadı.

727250cookie-checkZiraat Türkiye Kupası Trabzonspor’un…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.