25 kayıp arasında ‘Gamze Güloran’

Saldırılarda yaralanan bir başka Türk öğrenci Okan Burak’ın sağlık durumu ise iyiye gidiyor.


Kayıplar arasında biri Gamze Güloran adlı Türk olmak üzere yabancılar da var. Londra’daki Türk Büyükelçiliği Gamze Güloran’ın kayıp olduğunu doğrularken, öğrenci olduğu belirtilen 24 yaşındaki Gamze’nin akıbetiyle ilgili henüz ayrıntılı bir açıklama yapılmadı. Patlamalarda yüzünden yaralandıktan sonra kaldırıldığı hastanede ameliyat olan Okan Doruk adlı Türkün ise durumunun iyeye gittiği belirtildi.


İngiliz polisi şu ana kadar resmi ölü sayısını 49, yaralı sayısını da 700 olarak açıklamıştı, ancak King’s Cross St. Pancrass ve Russel Square istasyonları arasında ceset arama çalışmalarına devam edildiği için ölü sayısının artabileceği belirtiliyor.


Ceset arama ve enkaz kaldırma çalışmaları sürerken, kayıp yakınları da Londra’yı hastane hastane dolaşarak sevdiklerini bulmaya ya da akıbetleri hakkında bilgi almaya çalışıyor. Bazı kayıp yakınları da patlamaların meydana geldiği bölgelerde, ellerindeki fotoğraflarıyla yakınlarını bulmaya çalışıyor.


Bu arada Scotland Yard’ın 0 870 156 63 44 numaralı danışma hattının 100 binden fazla çağrı aldığı belirtiliyor.


Patlamalar sırasında King’s Cross Metro İstasyonu yakınındaki bir trende yolculuk etmekte olan 26 yaşındaki Türk öğrenci Okan Burak, patlamanın ardından yaralandı. Yüzünden yaralanan Burak, Royal London Hastanesi’ne kaldırıldı. 4.5 saatlik bir ameliyat geçiren Burak’ın durumunun ‘istikrarlı’ olduğunu belirtildi. (Hilal Yılmaz)

782130cookie-check25 kayıp arasında ‘Gamze Güloran’

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.