Açıkça programı saldırganları gözaltında

Halk TV’de yayınlanan Gökmen Karadağ ile Açıkça programının Marmaris’teki yayınına saldıran beş kişi gözaltına alındı…

Halk TV’nin Marmaris İçmeler’de yaptığı canlı yayın sırasında konuklara bir saldırı gerçekleşti.

Televizyonun paylaştığı görüntülerde dışarıdan gelen en az beş kişinin sandalyede dışarıda oturan gazetecilere ve konuklara saldırı gerçekleştirdiği görülüyor.

Saldırıyı gerçekleştiren gruptan 5 kişi gözaltına alındı.

Halk TV’de yayınlanan Gökmen Karadağ ile Açıkça programında konuk olarak gazeteciler İsmail Saymaz, Murat Ağırel, avukat Salim Şen ve bir CHP Muğla milletvekilinin de olduğu yayına saldırı gerçekleştirildi.

Saldırganların yayının kesilmesini istediği ve “Yanlış şeyler konuştuğunda engelleriz” diyerek yayın ekibine saldırdığı görülüyor.

Bir kişinin Halk TV ekibine elindeki cam şişeyle saldırdığı da görüntülerde yer alıyor.

Saldırının ardından yayına devam eden Gökmen Karadağ, “Verdiğimiz kısa arada, ‘Ne söylemek istiyorsanız söyleyin, yayın başladığında ben bunları ileteceğim’ dedim. Israrla yayına katılmak istediler. Bunun mümkün olamayacağını defalarca ilettim. Bunun üzerine yayın yapmamıza engel oldular” açıklamasında bulundu.

Gazeteci İsmail Saymaz, “Kışkırtılmış grupların saldırısı bizi durduramayacak. Gerekirse sabaha kadar burada canlı yayın yaparız” dedi.

Gazeteci Murat Ağırel ise, “Gruptan bir kişi ‘Eğer siz bu yayına devam ederseniz ve söylediklerinizin yanlış olduğunu düşünürsek size bu yayını yaptırmayız’ dedi. Bu iş fikrini beyan etme değil, bir tehdittir. Buradaki gazeteciler, vekiller bu tehditlere boyun eğecek insanlar değiller” ifadesini kullandu.

2537980cookie-checkAçıkça programı saldırganları gözaltında

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.