Adana’da 4 otomobil kundaklandı

Merkez Yüreğir ilçesi Selahattin Eyyübi Mahallesi 3817. Sokak’ta, Cengiz Aslan’a ait 01 SC 682 plakalı otomobil, Yusuf Çöplü’ye ait 01 UY 736 plakalı otomobil, 3829 Sokak’ta ise Ali Yıldız’a ait 01 YV 642 otomobil ile Ali Bingöl’e ait 02 FF 132 plakalı otomobil, kimlikleri henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerce kundaklandı.


YANAN ARACINI 3 GÜN ÖNCE EMEKLİ İKRAMİYESİYLE ALMIŞ


Bu arada, kundaklanan otomobillerden birinin sahibi olan Ali Yıldız, aracı 3 gün önce emekli ikramiyesiyle aldığını söyledi.


Mobilya sektöründen emekli olduğunu belirten Yıldız, otomobilinin yandığını itfaiye ekiplerinin haber verdiğini belirtti.


Aracının sigortalı olduğunu belirten Yıldız, “Bu tür saldırılara anlam veremiyoruz. Zanlıların güvenlik güçleri tarafından kısa sürede yakalanarak adalete teslim edilmelerini istiyoruz” dedi.


Kundaklama sonucu otomobilinde büyük hasar meydana gelen bilgisayar firması işletmecisi Cengiz Aslan da saldırılara tepki gösterdi.


Yanan otomobile önce kendisinin müdahale ettiğini, daha sonra itfaiye ekipleri tarafından söndürüldüğünü belirten Aslan, “Bu saldırıların mantığını anlamıyorum. Otomobil yakmakla ellerine ne geçiyor? Milli servet heba oluyor, insanlar mağdur ediliyor” dedi.


Aslan, otomobilinin bu tür saldırılara karşı sigortalı olmadığını belirterek maddi kaybının büyük olduğunu kaydetti.


Öte yandan, dün gece de Cumhuriyet Mahallesi 787. Sokak’ta, Atatürk Lisesi önünde park halindeki, Ali Oğuz’a ait 01 GJ 843 plakalı otomobil kundaklanmıştı.

1053440cookie-checkAdana’da 4 otomobil kundaklandı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.