Babaannesi öldü, göbek atmayı bıraktı

Bir televizyon kanalına çarpıcı açıklamalarda bulunan ünlü dansöz Asena, bir daha sahnelere dönmeme ihtimali olduğunu söyledi.

2003’te olaylı bir ayrılık yaşadığı ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’ten de bahseden Asena, “Bir kulübe, restorana gittiğimde bazı DJ’ler onun şarkısını çalıyor. Anlamadıkları şu; sesine ve şarkılarına her zaman sonsuz saygım var. Çünkü onun bu konudaki büyüklüğü tartışılmaz. Ben şarkılarını hala dinliyorum, eşlik ediyorum, hatta mutlu oluyorum. Yaşadıklarımız farklı, sanatı farklı. Mesleğini ve kişiliğini ayırdım ben. Aştım o konuyu artık. Yaşanılan her şeyi de Allah’a havale ettim. Umrumda bile değil ki. Takılmıyorum, kızmıyorum hiç.” dedi

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Geçtiğimiz ay babannesini kaybeden Asena, gözyaşlarına engel olamadı. Babannesinin ölümünü TV çekimleri sırasında öğrendiğini söyleyen Asena, haberin kendisini yıktığını ifade etti.

7 yıl oyunca babannesine baktığını söyleyen Asena, evi bunun için adeta bir hastaneye çevirdiğini, evde hemşirenin de olduğunu sözlerine ekledi.

“ŞİMDİ ÇALIŞMASAM DA OLUR”

Bugüne kadar babannesine bakmak için çalıştığını açıklayan ünlü dansöz “şimdi çalışmasam da olur” diyerek sahnelere dönmeme ihtimali olduğunun sinyalini verdi.

719990cookie-checkBabaannesi öldü, göbek atmayı bıraktı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.