Basından iftar davetleri…

Olay Gazetesi sahibi Nural Ezel’in Olay Gazetesi’nin yeni yerinde düzenlenen iftar yemeğinde Londra Türk Dernekleri Federasyonu Başkanı Tayfun Pasa, Süleymaniye Cami’den Burhan Hoca, işadamı Niyazi Enver ve 20’ye yakın basın çalışanı katıldı. Ezel ramazanın kırgınlıkların unutulduğu bir ay olması gerektiğini belirterek basın camiasını birarada görmekten mutlu olduğunu söyledi.


Burhan Hoca da yaptığı kısa konuşmada hoşgörünün ve iyiniyetin herşeyin üstesinden gelecegini belirterek Ramazan vesilesiyle toplumsal kaynaşmaya katkıda bulunan Ezel’e konuklar adına teşekkür etti.


Öte yandan Sofra Restoran desteğiyle Sofra’da bir yemek düzenleyen İngilizce aylık dergi Professionals Insight’ın gecesine de Muavin Konsolosumuz Şener Cebeci ile bankacı, akademisyen bazı basın çalışanları biraraya geldi.


Gecede dergi yazarlarından Cemil Alım, Cebeci ve Sofra Restoranları’nın yaratıcısı Hüseyin Özer birer konuşma yaptı. Professionals Insight, AB ve Ermeni Sorunu gibi konularda lobi faaliyetleri de sürdürüyor.

784740cookie-checkBasından iftar davetleri…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.