Damat 93, gelin 84’ünde…

Çiftin evliliği, aşık olmak için geç olduğunu düşünenleri hayrete düşürecek…İngilizler, büyükbaba James Mason ve büyükanne Peggy Clark’ın evliliğini  konuşuyor.


The Sun gazetesi, 93 yaşındaki emekli otel müdürü James Mason ve 84 yaşındaki eski Belediye Başkanı Peggy Clark’ın, dünyanın en yaşlı yeni evli çifti olduğunu yazdı.


Gazetede yer alan habere göre, James ve Clark çiftinin geçtiğimiz gün düzenlenen evlilik töreninde çiftin çocukları ve torunları da hazır bulundu. Yaklaşık 50 kişinin katıldığı törende romatizmin doruklara çıktığı belirtiliyor.Yaşlı çifti mutluluk gözyaşları içerisinde izleyen torunları, çifte mutluluk ve uzun ömür diledi.


İlk bakışta aşk


Yaşlanınca insanları anlamanın biraz daha kolaylaştığını söyleyen Peggy Clark, “Onunla ilk karşılaştığımda göz göze geldik; gözleri adeta ışıldıyordu… Herşeyi gözlerden okumak mümkün.Bunun bir aşk olduğunu hemen anlamıştım. Önceleri kendimi çok yanlız hissediyordum ama şimdi hep gülüyorum” diye mutluğunu dile getirdi.


Aşık olmak için geç değil


Peggy’i büyüleyici ve çok güleryüzlü bulan James Masson, duygularını “Onunla ilk buluştuğumuzda arabamla sahil gezisine çıktık. Hayatımın en mutlu günüydü. Aşık olmak için hiçbir zaman geç değil” diye ifade etti.  

807100cookie-checkDamat 93, gelin 84’ünde…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.