Desa Deri Londra’da mağaza açacak

Desa Deri’den yapılan açıklamaya göre, Debenhams’ın tasarımcılar katında yer alan Desa’nın özel satış noktası, özgün moda tasarımının iki ismi Betty Jackson ve Jasper Conran’ın satış noktaları arasında olacak.


Desa Deri Yönetim Kurulu Başkanı Melih Çelet, Debenhams ile gerçekleştirdikleri işbirliğinin Desa’yı dünya moda sektörüne taşıma yönünde büyük bir girişim olduğunu ifade etti.


Desa’nın, uzun yıllardır ünlü markalar için üretim yaptığını belirten Melih Çelet, şunları kaydetti: “Şimdi kendi markamızla deri modasında trendleri yaratan tasarım anlayışımızı dünyaya yaymanın ilk adımını, Londra’nın kalbi Oxford Caddesi’ndeki Debenhams içinde yer alarak atıyoruz. Bir Türk markası olarak ünlü marka ve tasarımcılar arasında, kendi adımız ile dünya tüketicisiyle buluşacak olmanın gururunu ve heyecanını yaşıyoruz. Önümüzdeki dönemde dünya modasının kalbinin attığı birçok şehirde Desa markasını görmeye devam edeceğiz. Desa’nın hedefi, dünya moda sektöründe, kendi markası ile hak ettiği yeri almaktır.”


ÖZEL KOLEKSİYON HAZIRLANDI


İstanbul Desa Tasarım Ekibi, daha önce Chanel, Faith, Salvatore Ferragamo gibi markaların tasarımcısı olarak çalışan Tamara Nadia von Arx işbirliğinde, Debenhams mağazası için özel bir teknik ile ceketlerin iç bölümlerine Türk motiflerinin de işlendiği, el dikişi ustalığıyla hazırlanmış modern şehirli kadının beklentilerine cevap veren özel bir koleksiyon hazırladı. Özel derilerin kullanıldığı Desa Londra Debenhams Koleksiyonu, birbirinden farklı ürünlerden oluşuyor.

793430cookie-checkDesa Deri Londra’da mağaza açacak

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.