Eko turizmin çeperi genişliyor

TAK’ın akdardığına göre; Konuya ilişkin açıklamayı partisinin ziyaretinde Bağlıköy’de açıklayan Ekonomi ve Turizm Bakanı Erdoğan Şanlıdağ, köyün eko-turizm kapsamına alınmasıyla bölgenin gelişmesi için  yatırımcılara her türlü desteğin verileceğini söyledi.


Özgürlük ve Reform Partisi (ÖRP) Lefke İlçe Başkanlığı’nın organize ettiği sohbet toplantıları dün akşam Bağlıköy’de başladı.


ÖRP Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, Bağlıköy kahvehanesinde gerçekleşen toplantıda konuşan ÖRP’li Ekonomi ve Turizm Bakanı Erdoğan Şanlıdağ, CMC konusunda da bilgi verdi.


Bölgedeki atıkların temizlenmesine başlandığını ve kademe kademe temizleneceğini belirten Şanlıdağ, bölgenin “serbest liman bölgesi” olarak faaliyete başlayacağını açıkladı.
Şanlıdağ, içme suyu konusunda gündeme getirilen sorunların takipçisi olacaklarını da belirtti ve “bu yüzyılda su ve elektrik gibi temel ihtiyaçların sorun halinden çıkarılması gerektiğini” söyledi. 


ÖRP Lefke ilçe gezileri hakkında bilgi veren İlçe Başkanı Zihni Buldaç ise, sohbet toplantılarının ileriki günlerde ilçeye bağlı diğer yerleşim yerlerinde devam edeceğini söyledi.

703700cookie-checkEko turizmin çeperi genişliyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.