‘Embrio’ya proje yağıyor

Embrio Genel Müdürü Hamit Kekeç, kısa bir süre içerisinde aldıkları yüksek başvuru sayısının, Türkiye’deki girişimcilik potansiyelinin de önemli bir göstergesi olduğuna dikkat çekti. Yakın gelecekte yeni işleri hayata geçirebileceklerini belirten Kekeç,“Embrio’nun kısa bir süre içinde böyle bir ilgiyle karşılaşması, Embrio olarak ne kadar doğru bir iş modelini hayata geçirdiğimizin de önemli bir göstergesi oldu. Gelen tüm fikirleri değerlendirmeye aldık. Yakın gelecekte Embrio, bu fikirler arasından bazılarını fikir sahibiyle birlikte hayata geçirebilir” dedi.


Embrio’ya, ilk 15 gün içerisinde, 5’i yurtdışından olmak üzere toplam 163 başvuru yapıldı. Bu başvurulardan 103’ü Embrio İcra Kurulu tarafından detaylı değerlendirilerek, tüm başvuru sahiplerine 1 haftalık zaman diliminde olumlu veya olumsuz yanıt verildi.


Embrio’nun yatırıma dönük iş fikri ya da projesi olup bunu hayata geçirmek için finansman, pazarlama veya üretim imkanına sahip olmayan genç yeteneklere, fikirlerini “ilk” ya da “doğru ilk” olarak gerçeğe dönüştürebilmeleri için bir fırsat yarattığını vurgulayan Kekeç, “vizyoner, yenilikçi, dinamik ve dünyayla entegre yapısıyla Embrio, girişimciler için yeni bir sayfa açıyor. 15 gün gibi kısa bir sürede aldığımız proje sayısı da bunu doğruluyor” dedi.


Sanal iş fikirleri olanlar, “Embrio” için başvurularını http://www.embrio.com.tr/ adresinden yapabiliyor.

1033740cookie-check‘Embrio’ya proje yağıyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.