Endonezya’lı kadınlar aşk, Çinliler para…

“China Press” ajansının araştırmasında, göçmen Endonezyalı kadınlarla yerli Çinli kadınların tercihleri değişik açıdan sınıflandırıldı.  Sonuç olarak Endonezyalı ve Çinli kadınların Malezyalı erkeklerden beklentileri hayli farklı olarak sunuldu. Göçmen Endonezya’lı kadınlar, bekar Malezyalı erkekleri tercih ediyorlar ve aşka öncelik veriyorlar. Ayrıca Malezyalı erkeklerden, günlük yaşamlarını kolaylaştıracak ölçüde maddi yardım almakla yetinebiliyorlar.

“China Press” raporuna göre, seksi giysiler içindeki Endonezyalı kadınlar, Malezyalı erkekleri yerli kadınlardan koparıp alacak güçteler. Bu kadınların bazıları, evli ve çocuklu olup, ailelerini Endonezya’da bırakıp çalışmak için Malezya’ya gelmişler.

Aşka öncelik veren Endonezyalı kadınların tersine, Malezya vatandaşı Çinli kadınlar genellikle evli ve zengin erkeleri tercih ediyorlar. Bu raporu, okuyucularından aldığı günlük şikayetleri değerlendirerek hazırlayan China Press, kısaca şöyle hükmediyor. Malezyalı erkeklerle, Endonezyalı kadınlar aşk için, Çinli kadınlar para için beraber oluyorlar. 

Malezya’da resmi vatandaşlık nüfusunu başlıca, Malaylar, Çinliler ve Hintliler oluşturuyor. Ancak ülke, refah seviyesinin yüksek olması nedeniyle komşu fakir ülkelerden hayli göç alıyor. Göçmen nüfusunun büyük çoğunluğunu Filipinli ve Endonezyalı genç kadınlar oluşturuyor. Ülkeye, “maid” olarak çalışmak üzere giriş yapıyorlar.

1110480cookie-checkEndonezya’lı kadınlar aşk, Çinliler para…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.