Erdoğan, ‘Akbelen’i hedef aldı! ‘Çevreci görünümlü marjinaller…’

Yaklaşık 3,5 saat süren kabine toplantısının ardından konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muğla Akbelen’deki ‘ağaç kıyımına’ karşı direnen bölge halkı ve yaşam savunucularını hedef aldı.

Erdoğan, “Kampanyaları ağaç sevgisiyle izah edemeyeceğimiz açıktır. Çevreci görünümlü marjinallere aldırmıyor, işimize bakıyoruz” dedi. Konuşmasında “Türkiye’yi sivil ve özgür bir anayasaya kavuşturmak istiyoruz” diyen Erdoğan enflasyonu ise tek hanelere düşüreceklerini söyledi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki kabine toplantısı sona erdi. Yaklaşık 3,5 saat süren toplantı sonrası gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, Muğla’nın Milas ilçesindeki Akbelen Ormanı’nda direniş gösteren bölge halkı ve yaşam savunucularını hedef aldı.

‘Kampanyaları ağaç sevgisiyle izah edemeyeceğimiz açıktır’
Akbelen’deki direnişi “provokatif eylem” olarak niteleyen Erdoğan, “Avrupa’nın hiçbir yerinde kömürle üretimin artılmasına karşı çıkılmazken, Türkiye’de ağaç sevgisi adında provokatif eylemler yapılmaktadır. Ülkemizin ormanlarının arttığı ilgili kurumlar tarafından sürekli olarak açıklanmıştır. Kampanyaları ağaç sevgisiyle izah edemeyeceğimiz açıktır. Çevreci görünümlü marjinallere aldırmıyor, işimize bakıyoruz” ifadelerini kullandı.

2708390cookie-checkErdoğan, ‘Akbelen’i hedef aldı! ‘Çevreci görünümlü marjinaller…’

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.