Ersümer’e Londra’daki hemşehrilerinden sürpriz parti

Londra’da yaşayan Çanakkaleliler, Londra’da eşiyle birlikte tatil yapan eski Çanakkale Milletvekili Ersümer’e, 29 Ekim gecesi Nur Güngör Eskioğlu’nun sahibi olduğu Oxford Street’deki Kitchen Club’ta sürpriz bir yaşgünü düzenledi. Gecede Ersümerile aynı gün doğan Derin Melek Çalık’ın da 14’ncü yaş günü kutlandı.

Sürpriz yaşgününe; Mustafa Cumhur Ersümer’in de öğretmeni olan ve Çanakkale’de 3 kuşağa öğretmenlik yapan Aysel Anafarta, 2 aylık Aysel bebeğin babası Ahmet Anafarta, öğrenci olan Şebnem Biranıl, THY Londra Satış Müdürü Raif Cantekin, Güven Tuskaya Çalık ve kızı Derin Melek Çalık ile bazı davetliler katıldı.

Ersümer Londra’da Aysel öğretmen ve Çanakkaleli hemşehrileriyle sürpriz bir şekilde birarada bulunmaktan çok mutlu olduğunu söyledi.

Aysel Anafarta da öğretmenlik yaptığı dönemde çocuklara Ersümer’i örnek gösterdiğini belirterek, “Politik yaşamındaki başarısında, öğrencilik yaşamında son derece organize ve disiplinli olmasının büyük payı olduğunu düşünüyorum. Mustafa Cumhur’u okulda kendisinden sonraki kuşaklara hep rol model olarak gösterdim” dedi.

Ersümer ailesi 4 günlük gezisi sonrasında Ankara’ya döndü.

FOTOĞRAFLAR:

834520cookie-checkErsümer’e Londra’daki hemşehrilerinden sürpriz parti

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.