Hackney park sorununa karşı 1500 imza

Dalston ve Stoke Newington bölgesindeki esnafın başını çektiği kampanyada, Hackney’de işletme sahibleri tarafindan toplanan imzalar Hackney belediye meclis üyeleri Müttalip Ünluer ve Deniz Oğuzkanlı’nin girişimleri ile geçtiğimiz gün düzenlenen bir toplantı ile TFL yetkililerine teslim edildi.


Londra Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleşen toplantıya, Halkevi adına İbrahim Doğuş,  Hackney Belediye meclis üyeleri Deniz Oğuzkanlı ve Müttalip Ünlüer ile Kürt ve Türk esnaflar adına Şahin Dirilmiş, Kadir Demirtaş ve İbrahim Ercan ile Londra Büyükşehir belediyesi meclis uyeleri Jennette Arnold ile Murad Qureshi katıldılar.


TfL adına toplantıda hazır bulunan Genel Müdür Peter Hendy yaptığı konuşmada park sorununun Londra’nın genelinde yaşandığına, özellikle ana caddelerde büyük zorluklarla karşılaştıklarını, sorununun çözümü için esnaflar ve bölgede yaşayan halkla ortak bir çalışma içinde olduklarını dile getirdi. Jennette Arnold ise Kürt ve Türk esnafların park sorununda kaynaklı zorluklarının giderilmesi için bazı düzenlemeler yapılması gerektiğinin altını çizdi.  


TfL Genel Müdürü Peter Hendy, konu ile yakından ilgileneceğini belirterek, Mayıs ayı içinde bir toplantı daha yapmak istediklerini vurguladı.  

811070cookie-checkHackney park sorununa karşı 1500 imza

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.