Hatırla Sevgili’nin devamı çekiliyor

Televizyon Gazetesi’nin edindiği bilgiye göre, Giritlioğlu, Hatırla Sevgili’nin devamı olan dizi için hemen her detayla ilgileniyor ve daha başarılı bir proje ortaya koymayı hedefliyor.

Yönetmenliğini Aydın Bulut’un yapacağı dizi, ekim ayının başlarında Show TV ekranlarında yer alacak.

Şu anda yoğun bir şekilde ön hazırlıkları süren projenin senaristi, ilk Hatırla Sevgili dizisinin de senaristi olan Nilgün Öneş…

Hatırla Sevgili’nin ilk versiyonunda 12 Eylül 1980 ihtilalini gören izleyiciler, bu sefer ihtilal sonrasında yaşananlara tanıklık edecek.

Kürt açılımı ile yoğunlaşan siyaset arenasında yine tartışmalara neden olabilecek sahnelerin yer alması beklenen dizide, ihtilal sonrasında Türkiye’nin politik sürecinin nasıl şekillendiği, insanların yaşadığı sıkıntılar, ortak acılar bir aşk hikayesinin çerçevesinde anlatılacak.

KOSTÜMLER VE DEKOR ÖZEL HAZIRLANIYOR

Dizinin dekor ve kostümleri için de büyük bir titizlik sergileniyor. Sanat yönetmenliğini Erol Taştan’ın yaptığı dizide, ayrı bir kostüm-tasarım ekibi de oluşturularak döneme ait dekorlar kuruluyor, kıyafetler dikiliyor.

Yapımcı Tomris Giritlioğlu’nun kostüm ve dekor konusunda bir hayli titizlik sergilediği de gelen bilgiler arasında.

SİNEMA DÜNYASINDAN ÜNLÜ İSİMLER DE OLACAK

Hatırla Sevgili’nin ilk versiyonunu gölgede bırakması beklenen bu yeni projede yer alan isimler de oldukça dikkat çekici. Bülent İnal, Melis Birkan, Berrak Tüzünataç, Okan Yalabık ve Bülent Alkış, dizinin as oyuncuları. Bu isimlerin yanı sıra tiyatro ve sinema dünyasının önemli isimleri de dizide çeşitli rollerde yer alacak.

KADIKÖY BELEDİYESİ’NDEN BÜYÜK DESTEK

Dizinin çekimleri ağırlıklı olarak İstanbul’un Anadolu yakasında gerçekleştirilecek. Kadıköy Belediyesi’nin büyük bir destek verdiği öğrenilirken, Moda, Suadiye ve Caddebostan semtleri dizinin çekimlerinin büyük bölümünün gerçekleştirileceği mekanlar olacak.

UZMAN KADRO İŞ BAŞINDA

Dizi ile ilgili bir diğer dikkat çeken nokta ise 1980 ihtilali ve sonrasında yaşanlarla ilgili uzmanlardan oluşan bir danışman kadrosunun hizmet vermesi. Danışmanların tavsiyeleri doğrultusunda oluşturulan sahnelerin izleyici üzerinde derin etkiler bırakması hedefleniyor.

Televizyon Gazetesi

715850cookie-checkHatırla Sevgili’nin devamı çekiliyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.