Kılıçdaroğlu’dan Erdoğan’a tepki: Montajcı sahtekar

CHP lideri ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’dan Erdoğan’a montaj tepkisi: “Montajcı sahtekar”

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın kendisi hakkında hazırlanan montajlı görüntüleri sahiplenmesini içeren ifadelerini paylaşarak “Montajcı sahtekar” ifadelerini kullandı.

TRT Haber’in canlı yayın konuğu olan Erdoğan, kendi mitinglerinde yayımlanan montajlı Kılıçdaroğlu videolarını sahiplenerek “Kılıçdaroğlu’nun Kandil’dekilerle video çekimleri var. Bunları yayınladılar ‘haydi, haydi, haydi’ türü. Kandil’dekilerle bu şekilde; ama montaj, ama şu, ama bu. PKK’lılar bunlara destek verdi” şeklinde konuşmuştu.

Twitter hesabından Erdoğan’ın söz konusu ifadelerini paylaşan Kılıçdaroğlu, “Montajcı sahtekar.” ifadelerini kullandı.

Daha sonra paylaşımına ek yapan Kılıçdaroğlu: “Ben iftiraya uğramaktan yoruldum, bu bana iftira atmaktan yorulmadı. Sen kimin temiz olduğunu, kimin kirli olduğunu herkese göster ya Rabbi. Amin!” diye yazdı.

İMAMOĞLU: “ERDOĞAN MONTAJ OLDUĞUNU İTİRAF ETTİ”
Erdoğan’ın bu ifadelerine tepki gösteren bir başka isim ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu oldu. İmamoğlu “Erdoğan, mitinglerde millete gerçek gibi gösterdiği Kemal Kılıçdaroğlu videosunun montaj olduğunu canlı yayında itiraf etti” dedi.

Erdoğan’ın söz konusu ifadelerini paylaşan İmamoğlu şöyle yazdı:

“Cumhurbaşkanı Sn. Erdoğan, mitinglerde millete gerçek gibi gösterdiği Kemal Kılıçdaroğlu videosunun montaj olduğunu canlı yayında itiraf etti. Bir müslümana asla yakışmayan bu iftira ve kumpas kampanyası ayaklarına dolandı. Montaja, iftiraya ve kumpasa bu milletin ahlakı, vicdanı ve feraseti geçit vermeyecek.” EVRENSEL

2690020cookie-checkKılıçdaroğlu’dan Erdoğan’a tepki: Montajcı sahtekar

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.