Meteoroloji uyardı: Çatılara dikkat

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı yaptı. Vatandaşları ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması ve sel baskınlarına karşı dikkatli olmaya davet etti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre yurdun kuzey kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Artvin çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, Doğu Karadeniz kıyı illerinin iç ve yüksek kesimlerinin karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Sabah ve gece saatlerinde Marmara’nın güney ve doğusu, İç Anadolu’nun kuzeyi ile Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer sis ve pus olayı görüleceği tahmin ediliyor.
Genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara’nın güneybatısı ile Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak eseceği tahmin ediliyor.

Meteroloji Genel Müdürlüğü, vatandaşları ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması ve sel baskınlarına karşı dikkatli olmaya davet etti.

2643280cookie-checkMeteoroloji uyardı: Çatılara dikkat

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.