‘İngilizler bana tuzak kurdu… Suçsuzum’

Akşamdaki haber aynen şöyle:


“İran asıllı milyoner İngiliz sevgilisi Ziaeddin Abdolrazaghi’yi öldürdüğü, eski eşi Peter John Mc Manus’u da öldürmeye çalıştığı yönündeki haberlerle İngiliz basını tarafından ‘Kara dul’ lakabı takılan 35 yaşındaki Berna Özdoğan sadece AKŞAM’a konuştu. Bodrum’da süper lüks bir villada yaşarken, yine AKŞAM’ın bulduğu genç kadın, memleketi Samsun’da tekrar ortaya çıktı. Hakkındaki iddiaların tümünü yalanlayan 35 yaşındaki Özdoğan, ‘Bu, başarımı çekemeyen İngilizlerin oyunudur’ dedi.


Eski ve yeni eşinin hayatta olduğunu belirten ve kendisinin de polis tarafından aranmadığını belirten Berna Özdoğan, ‘2000 yılında Avustralya’da ‘Yılın En Başarılı İşkadını’ seçildim. Bir Türk kadının, Avustralya ve İngiltere’de başarısını çekemeyen İngilizler, bu oyunu tezgahladı. 1995 yılında Peter John Mc Manus’la Avustralya Sidney’de evlendim. 2004 yılında da şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandım. Kendisi hayattadır. Asla Türkiye’ye gelmemiştir. Merak eden varsa, ikimize ait şirketin telefonundan arayıp konuşabilir’ dedi.


‘Kara dul’ damgası vurularak, hırpalanmak istendiğini söyleyen Berrin Özdoğan, ‘ 2005 yılında Grand Osborne ile evlendim, Çok da mutluyum. Bir yıldır hiçbir sorum olmadı. Londra’nın Soho semtinde bir restoranım var. Eşimle Türkiye’ye kaç kez geldik, gittik. O da hayatta’ diye konuştu.


BABAMIN KEMİKLERİ SIZLADI


Basında çıkan asılsız haberler nedeniyle hem maddi, hem de manevi kayıplarının olduğunu ifade eden Berna Özdoğan, ‘Yerli ve yabancı basında çıkan asılsız haberler yüzünden birçok anlaşmam iptal oldu. Elimde sözleşmelerim var. En büyük kaybım ise 35 milyon dolarlık bir anlaşmam sırf bu yüzden iptal oldu. Bunlar maddi kayıplarım ama en büyük kaybım babamın kemiklerinin sızlatılmasıydı. Bu beni çok sarstı. Asılsız haberleri veren 4 yabancı gazete ile Türkiye’deki 40 medya kuruluşunu dava edeceğim. Tazminat davası açacağım. Polis tarafından arandığım da yok.İşte ben buradayım. Memleketimdeyim’ diyerek sözlerine son verdi.

791460cookie-check‘İngilizler bana tuzak kurdu… Suçsuzum’

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.