İngiltere’den gelmeyin mesajı

Reklam filminde Bulgar ve Romanyalı işçileri canlandıran işçiler sefil şekilde gösterildi, çekimlerin büyük bölümü Sofya Havaalanı’nda yapıldı. Filmde, ‘Çalışma izni olmaksızın İngiltere’ye sakın gelmeyin’ ifadesine yer verildi.


ÇOŞKULU KUTLAMA


Romanya ve Bulgaristan, yeni yıla girerken AB’ye resmen üye olmalarını da kutladı. 25 üyeli AB, böylece 27 üyeye sahip oldu. AB’ye katılım dolayısıyla, bu iki yoksul Balkan ülkesinin başkentleri Sofya ve Bükreş’in yanı sıra tüm büyük yerleşim birimlerinde geniş çaplı kutlamalar düzenlendi. Sofya’nın Aleksandar Batenberg Meydanı’nda, Bükreş’te ise 5 ayrı meydanda görkemli ışık efekt ve havai fişek gösterileri eşliğinde binlerce kişi rock konseri izledi.


Avrupa Komisyonu Başkanı Jose Manuel Durao Barroso, Sofya ve Bükreş ile kurulan görüntülü bağlantılarda AB’nin yeni üyelerinin halklarını tebrik etti. Öte yandan, yeni yılla birlikte AB’nin en büyük üyelerinden Almanya, 6 aylık AB Dönem Başkanlığı’nı Finlandiya’dan devraldı. Almanya görevi 30 Haziran 2007’de Portekiz’e devredecek.

797790cookie-checkİngiltere’den gelmeyin mesajı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.