O2’da Model ve Sudden Exit fırtınası esti…

Sudyo Live’in düzenleyeceği konserde Model, 100 kişiyi aşkın gurbetçi rock müzik severlere, “Diğer Masallar” isimli albümlerinde yer verdikleri parçalarla müzik ziyafeti çekti.

Cover parçalar ve sahne şovlarıyla daha da renklenen konseri yabancı müzik severlerin de büyük bir keyifle izlediği gözlendi. Ağırlıklı dinleyicinin toplum üyesi genç kızlardan oluşan gecede, katılımcılar da toplu olarak şarkılara eşti… İlk kez Londra’da sahneye çıktıklarını belirten rock grubun konser coşku ve enerjisi dikkat çekti.

Yurtdışı turnesine devam edecek Model Londra’dan mutlu ayrıldı…

MODEL, GEÇEN YIL ÇIKIŞ YAPTI

Model albüm ve sahne çalışmalarının yanı sıra şirketler için ürettiği jingle’lar ile de tanınıyor. Grubun Efes Pilsen için bestelediği “Sokakta Hayat Var” adlı şarkısı, dijital iş ve kültür dergisi “Digital Age” tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen “Digital Age Awards” töreninde, “En Yaratıcı Müzik/Ses Tasarımı Birincisi” ödülünü kazandı.

Model, bir çok şehirde katıldıkları konser ve festivallerin yanı sıra Picante, Mask, Pulp, Roxy, Bronx Pi Sahne, Connect Module, İstanbul Live, Jolly Joker, Babylon, Moda Deniz Kulübü gibi çeşitli mekanlarda canlı müzik performansları da sergiledi. 2011 Şubat ayının sonunda ise Demir Demirkan prodüktörlüğündeki ikinci stüdyo albümleri “Diğer Masallar”ı yayınlandı.

LONDRA’NIN TEK TÜRK ROCK GRUBU

Model’den önce sahneye çıkan Sudden Exit ise yaklaşık 5 yıldır çeşitli festival ve konserlerde yer alan Londra’nın tek Türkçe – İngilizce Rock müzik yapan grubu sayılıyor. Sudden Exit, daha önce de Emre Aydın, Manga, Haluk Levent ve Duman gibi tanınmış Rock gruplarının konserlerinde alt grup olarak yer aldı.

Sudden Exit’in ilk ‘single’ çalışmasını da yakında Londra’daki rock severlerle buluşturacağını açıkladı.

840310cookie-checkO2’da Model ve Sudden Exit fırtınası esti…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.