Parmakları mı arıyordunuz, buyrun!

Parmakları sahibine götüren Şerif, ¨Buyrun, kaybettiğiniz parmaklar burada, yerine dikelim mi¨ dediyse de bir kazayla sağ elinin 4 parmağını yitiren Haans, ¨ İstemem, sizde kalsın, ben parmaksız olmaya alıştım¨ dedim.

İki ay evvel, yaşamakta olduğu Oregon Eyaleti’nde balık kalmamış gibi, Ohio Eyaleti’ndeki göllere dadanan amatör balıkçı Haans, avlanma sırasında teknesinin ırgatındaki halata parmaklarını kaptırmış ve birden sağ elinin dört parmağını ortalarından kopartıp göle kaptırmıştı. Anlaşıldığı kadarıyla göle düşen parmakları bir alabalık yutmuş, ancak sevinilecek biçimde söylenebilir ki, dördünü aynı anda yutmuştu, yoksa herbir parmak için başka başka balıkları avlamak gerekecekti. Aynı balığın midesinden 4 parmağın birden çıkması bir mucize kabul edildi.

Haans o günden beri tedavi görüyordu, ayrıca psikolojik tedavisi devam ediyordu. Geçtiğimiz hafta Ohio gölünde avlanan 2 metrelik bir alabalığın karnı yarılınca, hazmedilmemiş ve neredeyse dipdiri duran 4 adet insan parmağına rast gelindi. Yerel polis işi çözemeyince federal polis-FBI’dan yardım istendi, en sonunda yapılan taramalarla bu parmakların, hâlen tedavi gören Haans’a ait olduğu ortaya çıktı. Kopan parmaklarını görmek istemeyen Haans’ın sinir krizleri geçirdiği bildiriliyor.

1542780cookie-checkParmakları mı arıyordunuz, buyrun!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.