Pasha Clinic’ten kadınlara meslek

Pasha Clinicleri direktörü Dr Menevşe Kargın tarafından yürütülen Amelan (kozmetik terapi) eğitimi kurslarına gösterilen yoğun ilgi nedeniyle üçüncü sınıfını açıyor.


Daha önceki kusların yoğun ilgi görmesi nedeniyle Pasha Kilinik Londra’da bulunan tüm şubelerinde Amelan kurslarına başlıyor. Dr. Kargın tarafından uygulamalı olarak verilen eğitim sonunda sertifika alan kursiyerlerin kendileri de, daha sonra bu eğitimi uygulayabiliyorlar. Yarı zamanlı kurs alanların altı ay ve tam zamanlı kurs alanların da üç ay sonra çalışmaya başlayabileceğini belirten Pasha Clinic yetkilileri, kursun herkese açık olduğunu belirtiyorlar. Bayanların katılabileceği kurslarda yaş ve eğitim sınırı bulunmuyor. Eğitim seminerleri meslek edinmek isteyen genç kızlar ve çocuklarını büyütmüş çalışmak isteyen ev hanımları için ideal koşullar taşıyor.


Teori ve pratik uygulamanın birlikte yürütüldüğü kurslar, her insanın anlayabileceği seviyede kolay ve kısa sürede sonuç alma medodu ile yapılıyor. Bir kaç ay sonra çalışmaya başlayabilen kursiyerler, öğrencilikleri sırasında eğitim ücretini karşılamak ve ayrıca para kazanma imkanına da kavuşuyorlar.


Dr. Kargın tarafından verilen eğitimde Amelan tedavisinin öncelikli medical ve teknik özelikleri öğretiliyor. Tedevi sonunda insan vucudunda nasıl bir etki ve sonuc alındığıda terapistlere aktarılıyor. Tedavinin tüm aşamaları konusunda bilgilenen ve yeteri deneyimi kazanan terapistler, kurs sonunda Amelan konusunda tüm bilgileri güvenle uygulayabiliyorlar. Kursu başarı ile tamamlayan terapistler Amelan sertifikası alıyorlar. İlgilenenler Pasha Clinic Şubelerinden daha fazla bilgi alabilirler.


AYRINTILI BİLGİ:


http://www.pashaclinic.com/
Email: [email protected] 


WEST END
37 Maddox Street, London W1S 2PP
Tel:020 7409 7354 Fax:020 7226 4723


NORTH LONDON
97 Green Lanes, London N16 9BX CLICK  FOR MAP
Tel:020 7226 0165 Fax:020 7226 4723


SOUTH EAST LONDON
193 High Street, Penge, London SE20 7PF CLICK  FOR MAP
Tel:020 8659 9149 Fax:020 7226 4723


FOTOĞRAF: Dr Menevşe Kargın tarafından yürütülen Amelan kursları meslek kazandırıyor. Biri tamamlanan ve diğeri devam eden iki sınıfın ardından Pasha Clinic, üçüncü kurs için kayıtlara başladı. Amelan sertifikası, meslek sahibi olmak isteyen genç kızlara ve çocuklarını büyütüp çalışmak isteyen ev hanımlarına iş imkanı sağlıyor.



 

708700cookie-checkPasha Clinic’ten kadınlara meslek

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.