RenkArt’tan ‘Karma Fotoğraf Sergisi’

Kuratörlüğünü fotoğraf sanatcısı Vehbi Koca’nın yaptığı  ‘karma fotoğraf sergisi’, 18 Kasım 2006, saat 17.00 – 21.00 arasında yapılacak kokteyl ile sanatseverlerin ziyaretine açılacak. Açılş konuşmasını RenkArt Yönetim Kurulu başkanı Abdullah Nihat Yılmaz’ın yapacağı ve  Unit 22 Wilmer Business Park, Stoke Newington, London N16 0LW adresinde yapılacak  sergi,18 Kasım – 9 Aralık tarihleri süresince, her gün 17.00 – 20.00 saatleri arasında fotoğrafseverlerin ziyaretine açık tutulacak.


RenkArt Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Aslan karma fotoğraf sergisine katılan sanatcıları şöyle açıkladı;


Ceyiz Makal, Ufuk Uyanık, Sema Atalay, Meral Alioğlu, Sümer Erek, Kadir Aktay, Mustafa Çetinkaya, Funda Karatop, Handan Erek,Vehbi Koca, Dilber Akgöz, Murat Özkasap, Ümit Ülgen, Fatma Can ve Tuba Altunkaya.



Vehbi Koca’nın konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı:


“Fotoğraf, bütün sanat disiplinleri arasında, cok farklı bir konuma sahiptir. Bu farklı konum, fotoğrafın sanatsal boyutunun yanı sıra, üstlendiği işlevler ile de, önemini daha da artırmaktadır.Toplumsal belleğin yazım ile kayıt altına alındığı tarihi süreçler artık fotoğrafın icadı ve gelişimiyle daha ileri boyutlara taşınmıstır.Öyle ki fotoğraf, hayatın her alanında, imgeler vasıtasıyla bugünü, yarınlara taşıyan en güçlü araçtır artık.  Renkart Sanat Merkezi olarak Fotoğrafın bir belge niteliği taşıdığının bilinciyle, İngiltere coğrafyasındaki Türkce konuşan toplumun  varlığını, ve zengin  kültür birikimini  ifade edebileceğimizi biliyoruz. Sergide yer alan  sanatcılar 3 ile 7 arasında değisen sayılarda işleriyle sergiye katılmış olup, konular  serbesttir.Renkart`ın bünyesinde gerçekleştirilen bu serginin amacı , kültürel bir aktivite olmasının yanısıra,Türkce konuşan toplumun, fotoğrafla bütünleşmesini, ve genc kuşağın bu sanat dalını benimsemesini ve uygulamasını sağlamaktır aynı zamanda…”


Daha fazla bilgi almak için RenkArt iletişim bilgileri :
 Tel / Fax 020 7923 1331, da [email protected],  Vehbi Koca; Mobile  07957626833, [email protected]( www.kocaf8.com ), Muharrem Aslan;  mobile 07956983145, [email protected]


FOTOĞRAF (Vehbi Koca): Romans

796370cookie-checkRenkArt’tan ‘Karma Fotoğraf Sergisi’

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.