Seksi model Müslüman oldu

Daha çok iç çamaşırları reklamlarına model olarak çıkan ve Bali’de çantasında iki ecstasy tabletiyle yakalanması ardından tutuklanan Michelle Leslie, Müslüman olduğunu ilan etti ve tutulduğu hücreden Bali Polis Merkezi’ne götürülürken siyah çarşaf giydi.

Leslie’nin Avustralyalı avukatı Ross Hill, Leslie’nin çarşafı sadece kendisini kameralardan gizlemek için giydiğini söylerken, Michelle Leslie’nin ailesi adına konuşan Sean Mulcahy, “Bir Müslüman olarak Michelle, başka bir nedenle değil, Tanrı’yı buldu ve çarşaf giymeye karar verdi” dedi. Michelle Leslie’nin bir yıl once Müslüman olduğu ileri sürüldü.

Avustralya ve Filipinli anne babadan doğma Leslie, iç çamaşırı, mayo ve diğer giyim eşyalarının reklamlarında rol almasıyla tanınıyordu. Model dünyasında Michelle Lee olarak tanınan Leslie, Antz Pantz marka iç çamaşırlarının tanıtım için kullandığı model olageldi. 
Öte yandan Sydney’deki Müslüman gençlik örgütleri liderleri, Endonezya Konsolosluğu’na yazdıkları mektupta Endonezya’da tutuklu Michelle Leslie’nin affedilmesini istedi.

Independent Centre for Research Australia (ICRA) Müdürü Fadi Rahman, “Onu desteklediğimizi ve dua ettiğimizi göstermek istiyoruz” said. Rahman, Leslie’nin 18 aydan bu yana İslamı öğrendiği ifadesine saygı duyduklarını, modellik yapmasının İslami hayat tarzıyla çelişkili olmadığını söyledi.

Rahman, “İslama geçince hayat tarzını değiştirmek kolay olmaz. Bir geçiş süreci gerekir. Kişiyi, yarı çıplak fotograf çektirdiği ya da geçmişte aldığı uyuşturucuyla değerlendiremezsiniz. Çünkü insanlar değişir” dedi.

Australian Federation of Islamic Councils de Michelle Leslie’yi desteklediği açıklandı. Federasyon Başkanı Dr Ali Ameer, “Eğer Müslüman olmak istiyorsa, aferin ona” dedi.

FOTOĞRAF: Leslie

1113870cookie-checkSeksi model Müslüman oldu

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.