Sezer: Türkiye için hayırlı olsun

Çankaya Birlik Mahallesindeki Ahmet Andiçen İlköğretim Okuluna saat 9.00’da sivil plakalı bir araç ile gelen Cumhurbaşkanı Sezer, eşi Semra Sezer ile okulun ikinci katındaki 2073 Numaralı sandığa gitti.


Görevlilere Anayasa Mahkemesi tanıtım kartını veren Cumhurbaşkanı Sezer, oyunu atarken ısrar üzerine gazetecilere görüntü verdi.


Soru üzerine, seçimin demokrasinin gereği olduğunu belirten Sezer, ”Ulusumuz, ülkemiz, Türkiye için hayırlı olsun” dedi.
Sezer ve eşi okuldan ayrılırken, bazı vatandaşlarla da ayaküstü sohbet etti. Vatandaşların alkışları arasında okuldan ayrılan Sezer, gazetecilere oylarını kullanıp kullanmadıklarını sordu.


BAYKAL, OYUNU ANTALYA’DA KULLANDI


CHP Genel Başkanı Deniz Baykal da, milletvekili genel seçimlerinde oyunu Antalya Lisesindeki 3275 numaralı sandıkta kullandı.


CHP Lideri Baykal, Antalya Lisesine kızı Aslı Baykal, CHP İl Başkanı Ömer Melli, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen ve Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile birlikte geldi.


Baykal, oyunu kullanırken seçimin hayırlı olmasını diledi. Baykal, gazetecilere yaptığı açıklamada, ”Güzel bir seçim oluyor. İnşallah milletimizin yüzünü güldüren bir sonuç çıkar” dedi.


ECEVİT: EŞİMİN DE İSTEĞİ DOĞRULTUSUNDA OYUMU KULLANDIM 
 
Eski Başbakanlardan Bülent Ecevit’in eşi Rahşan Ecevit de, milletvekili genel seçimlerinde oyunu, Perihan İnan İlköğretim Okulu 2400 Numaralı sandıkta kullandı. Oyunu kullanırken gazetecilere görüntü veren Rahşan Ecevit, Bülent Ecevit’in vefatından sonra ilk kez yalnız oy kullanmaya geldiğinin belirtilmesi üzerine, ”Ben, eşimin de isteği doğrultusunda oy kullandım” dedi.


 

1045650cookie-checkSezer: Türkiye için hayırlı olsun

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.