Sirtaki yaparlar mı?

İZZET İZCAN, ŞENER ELCİL VE SERDAR DENKTAŞ İNÖNÜ MEYDANI’NDA SİRTAKİ YAPAR MI?

Dünyada yarının neler getireceğini bilmek hiç de kolay değil. Hele hele ülkemiz siyasetinde yaşanan olayları görünce, siyasal açıdan bir sonraki günün ne getireceğini doğrusu hiç kestiremiyorum.

Olmaz olmaz dememek lazım. Öyle şeyler oluyor ki, inanmak mümkün değil. Olmazlardan birisi daha oldu ve CTP’nin yayın organında DP lideri Sayın Serdar Denktaş savunulmaya başladı. İnanmazsanız sizlere CTP yayın organı bir gazeteden Sami Özuslu’nun yazısından bir alıntı yapayım:

“DP’nin İnönü Meydanı’nda ne işi var?” sorusunu bu günlerde çok işiteceğiz… Sağ taban “Bunlar Rumcularla aynı platformda olmaktan utanmıyor” diye manipüle et isteyecek. “Ankara ne paranı, ne pulunu” sözleri sık sık gündeme getirilecek. YKP ve BKP’nin çizgisiyle DP’ninki sorgulanacak… DP’nin gerçekten de İnönü Meydanı’nda ne işi var? O meydan, ‘çözüm mücadelesi’nin sembolü değil mi sol çevreler için? Bir sağ görüşlü insan için kabul edilebilir midir, “Kıbrıs’ta barış engellenemez” diye slogan atanlarla aynı eylemde yer almak? Bir sol görüşlü insan için kabul edilebilir midir, Talat’ın seçim kaybetmesinde kilit rol oynayan Serdar Denktaş’ın İnönü’de olmasına göz yummak? Bu sorular çok kritiktir ve içtenlikle cevaplanması gerekiyor…” (http://www.yeniduzen.com//detay.asp?a=27620 ).

Vah vah vah ! Vah ki ne vah ! DP lideri Serdar Denktaş’ı CTP kalemşorları savunmaya başladığına göre, başımıza taş yağsa artık şaşırmayız.

İşin ilginç yanı şu: DP lideri Serdar Denktaş ile İzzet İzcan ve Şener Elcil el ele verip eylem yapacaklar. İnönü Meydanı’nda birlikte halay çekerlerse şaşırmayacağım. Ancak, halay çekmek Türk işi olduğu için sirtaki yapmaları gerekiyor bence.

Sirtaki, Yunan kökenli popüler bir dans türüdür. DP lideri Sayın Serdar Denktaş, İzzet İzcan ve Şener Elcil ile sirtakiyi nasıl yapacağını merak ediyorsa, kendisine sirtakinin nasıl yapıldığını gösteren bir internet sitesi adresi veriyorum. İnternet adresi şu : http://www.samosguide.com/listingview.php?listingID=75 . Serdar Denktaş, yukarıdaki internet sitesine bakıp sirtaki nasıl yapılır öğrenebilir. Çünkü, İzzet İzcan ve Şener Elcil ile kol kola girerek başka bir dans yapması mümkün değildir.

Vah DP vah! Bu hallere düşecek parti miydin. Türkiye Düşmanlığı Platformunda Türkiye düşmanlarıyla kol kola yürüyecek bir parti miydin!

672710cookie-checkSirtaki yaparlar mı?

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.