Taylandlı öğrenci seks kölesi yapılmış

Sydney’de Downing Centre District Court’ta görülen davada adı gizli tutulan 22 yaşındaki genç kız, birçok kişiyle seks yaparak günde $500 kazanmaya zorlandığını söyledi.

Parayı kazanmak için genelev sahiplerinin kendisini Marrickville, Homebush, ve Rozelle’deki genelevlere arabayla taşıdığını, bu genelevlerde birçok müşteriyle seks yapmaya zorlandığını, kendisini Avustralya’ya gönderen kadının borcunu ödemesi için çalışmak zorunda olduğunu söylediğini kaydetti.

Genç kızı seks kölesi olarak çalıştırmakla ve pasaportuna el koymakla suçlanan genelev sahipleri 52 yaşındaki Ngoc Lan Tran, 41 yaşındaki Sally Cui Mian Xu ve 27 yaşındaki Lin Qi suçlamaları kabul etmediler.

Daha önceki duruşmalarda genç kızın, Tran’ın bir Taylandlı kadına $200,000 ödemesi ardından Avustralya’ya getirildiği kaydedildi. Genç kızın Avustralya’ya gelmesini bu kadın organize etti. Genç kız, Xu’nun kendisine Avustralya’ya geliş masraflarını çıkarması için ç.alışmak zorunda olduğunu söylediğini kaydetti.

Genç kız Xu’nun Marrickville genelevinde duvardaki tarifeyi göstererek, “burada çalışmak zorundasın ve günde en az $500 kazanacaksın” dediğini ileri sürdü. Genç kız, “Duvardaki tarifede iki sütun vardı. Biri müşteriler için, diğeri kızlar için. Yarım saatlik seks karşılığı müşteriden alınan $90’ın $40’ı kızlara, gerisi genelev patronuna gidiyordu” dedi.

Genç kız mahkemede verdiği ifadede birçok müşterisine kendisini buradan kurtarmaları için yalvardığını da söyledi. Genç kız 5 Ocak 2003 gecesi bir fırsat bulup çalıştırıldığı genelevden telefondan 000’ı çevirerek polisi aramayı başardı.

Polis gelerek genç kızı kurtardı. Serrtbest kaldıktan sonra eski müşterilerinden adını sadece Roberty olarak bildiği biri kendisini kanatları altına alarak evine götürdü. Daha sonra bir üniversite profesörü Darling Harbour’daki apartmanına aldı, ve kıza para verdi. Prof tatile gidince genç kız 10 gün ne yapacağını bilemeden evde bekledi. Genç kız mahkemede anlattığı hikayesinde Tayland’a geri dönebilmek için para biriktirmesi gerektiğini, bir otelde yaşamaya başladığını, garson olarak iş bulamayınca seks sektörüne geri dönmek zorunda kaldığını söyledi.

Bu ifade üzerine savcı genç kıza seks sektörüne neden gönüllü olarak geri döndüğünü sordu. Genç kız başını öne eğerek tercüman aracılığıyla “Bir günde 20 müşteri ile seks yaptığım günlerde insanlık onurumu kaybettim. Hayatımda o günden daha kötü bir gün hatırlamıyorum. Kaybedecek başka bir şeyim olmadığı düşüncesiyle tekrar oraya döndüm” dedi.

1102990cookie-checkTaylandlı öğrenci seks kölesi yapılmış

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.