Telgraf ve Kadın bayilerde

Londra’daki Türkçe yerel basına “haftalık haber gazetesi” Telgraf katıldı. Londra’daki Kürt toplumunun gündemini sayfalarına taşıyan gazetede ayrıca İngiltere ve Türkiye gündeminden de haberler yer aldı. Bakkallara ücretsiz dağıtılacak olan Telgraf’ın ilk sayısı 8’i renkli 40 sayfa olarak yayınlandı.


Gazetenin “Çıkarken” başlıklı yazısında “Telgrafın çerçevesi, niteliği paylaşmaktır. Bir aydınlanma, bir diyalog noktası olmak istiyoruz. Tümüyle çıkış nedenimiz bu. Bir zorunluluk, bir ihtiyaç bizleri böylesi bir gazete çıkarmaya zorladı” denildi.


“KADIN” YİNE DOPDOLU


Ayrıca Arzu Kaymak’ın Genel Yayın Yönetmeliği’ni üslendiği ve yayın ekibinde 15 kadının yer aldığı aylık Kadın dergisinin de 5’nci sayısı yayınlandı.


Toplam 48 sayfasının tamamı da renkli basılan derginin son sayısında kapak konusu olarak “İçimizdeki Tanrıça” başlığıyla göbek dansının tarihçesi ele alındı.


Tasarımı ve işlediği ilginç konularıyla dikkat çeken derginin son sayısında yer alan konu başlıkları şöyle:


“Dünya kadınar günü,  Ebeveyn çocuk, Teknoloji ve kadın, Annesinin kuzusu, Dizi yazı (Dnyayı bisikletle dolaşan kadın), Göbek dansı, sergi (Fas’ı gördünüz mü?), Bayan diyet, Cinsellik, Burcunuz ve seks”   

790240cookie-checkTelgraf ve Kadın bayilerde

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.