Turizm sektörünün kalbi 6-8 Kasım’da ExCeL Londra’da atacak

Dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan World Travel Market (WTM) 6-8 Kasım 2023 tarihlerinde ExCeL Londra’da düzenlenecek.

WTM London, dünyanın keşfettiği, bağlandığı ve seyahat deneyimlediği şekli dönüştüren en parlak zihinlerin, en yenilikçi şirketlerin ve önde gelen sektör uzmanlarının buluşma noktası olarak öne çıkıyor. WTM, ağ kurmanın en kolay, en kaynaklı yolu olup,  yolculuk sırasında zaman, para ve çaba tasarrufu sağlıyor. Küresel seyahat endüstrisinin merkezinde bulunan bu büyüleyici ve etkileyici topluluğu kaçırılmaması öneriliyor.

44’ncü yılını kutlayan WTM Turizm Fuarı, Londra’nın Docklands bölgesinde bulunan Excel fuar alanında gerçekleşecek. 182 ülkeden yaklaşık 5 bin firmanın katılacağı fuarı, 51 bin turizm profesyonelinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Türkiye ve KKTC’den de yüzde 70’e varan devlet desteği ile sektör temsilcilerinin katıldığı WTM’e, aynı zamanda turizm bakanlarının da ziyaret etmesi bekleniyor.

YAPAY ZEKA’NIN SEKTÖRE KATKISI TARTIŞILACAK

WTM Londra Uluslararası Konferans Müdürü Brooke Gilbertson konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Günümüzde teknoloji dünyanın büyük bir kısmının temelini oluşturuyor ve seyahat sektörünün temel dayanağıdır. Bu yıl, Teknoloji Zirvesi’ni ilk kez ana sahnemizde düzenleyerek ve fuarın üç günü boyunca teknolojinin temellerini iç içe geçirerek teknolojinin yaygınlığını yansıtıyoruz.”

Açıklamada, WTM Londra’nın Seyahat Teknolojisi Konferansı Parkuru’nun, fuarın üç günü boyunca devam edeceği ve sektörün karşı karşıya olduğu yapay zeka etiği, akıllı  turizm ve sanal gerçeklik konularının ele alınacağı belirtiliyor.

WTM’de 7 Kasım Salı günü öğleden sonra  Elevate Sahnesi’nde başlayacak olan ilk  Teknoloji Zirvesi’nde Seyahat ve Konaklamanın Geleceğini Yeniden Tasarlamak konusutartışılacak.

2729630cookie-checkTurizm sektörünün kalbi 6-8 Kasım’da ExCeL Londra’da atacak

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.