YAY BURCUNDA DOLUNAY

KOÇ BURCU VE YÜKSELENİ KOÇ OLANLAR

Bu günlerde uzak yerlere seyahat düşünmeye başladınız. Uzakta bıraktığınız sevgilinize ve sevdiklerinize özlem duymaya başladınız. Öğrenci olanlar, okulunuzdan öğretmenlerinizden sevineceksiniz. Maneviyata önem verenler, içinize doğan gizlibilgiler sizi başarıya götürecek. Gerçekleşen rüyalarınız rehberiniz olacak.-Dikkat etmeniz gereken konular var. Bu konular; aileniz, yakınlarınız ve uzak yollarla ilgili. Aile içi tartışmalar arada gerginliğe neden olabileceğinden, hareketlerinize ve konuşmalarınıza dikkat ediniz. Uzak yollardan beklediğiniz haberler gecikebilir. Gelen haberler ise size sıkıntı verebilir.

BOĞA BURCU VE YÜKSELENİ BOĞA OLANLAR

Bir miras konusu, beklentide olan bir maddiyat, gündeme gelecek. Kazanma yeteneğiniz güçlenecek. Eşin, desteğiyle bir kazanca kavuşacaksınız. Yürekten, gönülden ne istemişseniz olacak. İnançlı bir insansınız. Bilinmeyene gizlilere saklılara ilgi duyuyorsunuz. Hisleriniz, bu Dolunay’da daha çok güçlendi. İçinizden bazı kişilerin var olan medyumluk yeteneği daha çok arttı.- Dikkat etmeniz gereken konular var. Bu konular; alacak ve verecekler ile ilgili. Olumsuz giden, bu konularda bir çekişme yaşayabilirsiniz. Vaktinde ödenmeyen borçlarınız size sıkıntı yaşatabilir.

İKİZLER BURCU VE YÜKSELENİ İKİZLER OLANLAR

Evlenmek isteyenler, iş kurmak isteyenler, mahkemelerde sürüncemede kalmış işleri olanlar sevineceksiniz. Evli olanlar,eş desteğiyle bir maddiyattan sevineceksiniz. Anlaşamadığınız hukuksal konularda bir uzlaşmaya varacaksınız. Eğitim çağında olanlar, hislerinize kapılıp, erken evlilik kararı alabilirsiniz.Dikkat etmeniz gereken konular var. Bu konular; eşiniz ve ortaklarınızla ilgili. Olumsuz giden ilişkiler size sıkıntı yaşatabilir. Kendinizi bir konuda haksızlığa düşmüş hissedebilirsiniz. Karar vermek ve karar verememek arasında kalabilir, kendi iç dünyanızla bir cekişme yaşayabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU VE YÜKSELENİ YENGEÇ OLANLAR

Mesleğinizde ilerliyorsunuz. Çalışmaktan mutluluk duyuyorsunuz. Emeğinizin karşılığını görmeye başladınız. Elinize geçen parayla, iş yerinizi genişleteceksiniz. Giyime, kuşama para harcayacaksınız. Sağlık konusundan alacağınız müjdeler sizi mutlu edecek. Canlılarla iletişim yeteneğiniz güçlenecek. Dikkat etmeniz gereken konular var. Bu konular; İş, meslek, sağlık konuları. İş verenseniz işcilerinize , İşciyseniz patronunuza karşı dikkatli olun. Arada yaşanan bir huzursuzluk, çekişmeye neden olabilir. Evcil hayvanlarınız varsa huzursuzlukları sevgisizliktendir. Onlara daha çok sevgi gösterin.

ASLAN BURCU VE YÜKSELENİ ASLAN OLANLAR

Zihinsel ve fiziksel yetenekleriniz artacak. Başarı kazanacaksınız. Şans oyunlarından ve aşktan sevineceksiniz. Sevdiğinize, hisleriniz daha çok artacak. Yaratıcı konularda başarı sağlayacaksınız. Evli olanlar,çocuk konusunda alacağınız müjdeli haberlerden sevineceksiniz. Spora, eğlenceye önem vereceksiniz. Dikkat etmeniz gereken konular var. Bu konular; sevdikleriniz, çocuklarınız ve dostlarınız ile ilgili. Bu konularda huzursuzluk yaşamamanız , size sıkıntı verebilir. Güvendiğiniz, sevgi duyduğunuz birisi güveninizi sarsabilir, sevginiz tükenebilir. Yakınlarınızla sevdiklerinizle bir çelişki yaşayabilirsiniz.

BAŞAK BURCU VE YÜKSELENİ BAŞAK OLANLAR

Yaptığınız işlerle, gösterdiğiniz başarılarla, çabalamanızla, büyüklerinizin ve sevdiklerinizin takdirini kazanacaksınız. Evinizi güzelleştirmek için elinizden para çıkacak. İçinizden bazı kişiler aileden kalma taşınmaz maldan sevinecekler. Bazılarınız ise aile işleriyle ilgili yeni kararlar alacaklar. Dikkat etmeniz gereken konular var. Bu konular; Aile, yaşadığınız ev, kariyeriniz ve devletle ilgili. Devletle işi olanlar, kariyerinde yükselmek isteyenler, önünüze çıkan engellerin ümitlerinizi tüketmesi, sizde güvensizlik yarattı. Bir taraftan zorlukların üstüne gitmek istiyorsunuz, bir taraftan çaresiz oturup beklemeyi düşünüyorsunuz. Gücünüze iradenize sahip olursanız beklentilerinizi gerçekleştireceksiniz.

TERAZİ BURCU VE YÜKSELSNİ TERAZİ OLANLAR

Harika fikirleriniz var. Bilgileriniz orjinal. Fikirlerinizi açıklayacaksınız. Bilgilerinizi paylaşacaksınız. İlgi uyandıracaksınız. Kendinizden söz ettireceksiniz. Yaptığınız işlerle büyük beğeni kazanıyorsunuz. Mesleğinizle ilgili uzak yollar yapmanız size başarı verecek.Yayıncılıkla uğraşanlar sevineceksiniz. Tekliflere açık olun. İçinizden manevi ödüle sahip olanlar sevgi ve saygı kazanacaklar. Yakın çevrenızden, yollardan, haberlerden sevineceksiniz. Dikkat etmeniz gereken konular var. Bu konular; yakınlarınızla yaşayacağınız bir hayal kırıklığı. Eş tarafından akraba olduğunuz kişilerden gelen sıkıntılar. Bir yolculuk hayalinin hastalık veya iş nedeniyle ertelenmesi.Yasal evraklarınıza sahip çıkın.

AKREP BURCU VE YÜKSELENİ AKREP OLANLAR

Elinize geçen bir maddiyatı, yapmak istediğiniz işlerinizi düşünerek değerlendireceksiniz. İçinizden bazı kişiler. Elindeki parayı emlak işine yatıracak ve bundan hatırı sayılır bir kazanç elde edecekler. Doğru ve akıllıca kararlar vereceksiniz. Mutlu olacağınız güzelliklere yatırım yapacaksınız. Hiç beklemediğiniz bir yerden bir geliriniz olacak. Dikkat etmeniz gereken konular var. Bu konular; kendi emeğinizle ve başkalarıyla yaptığınız iş birliklerinden sahip olduğunuz maddi kazanç. Bu konularda dikkatli olun. Doğru gitmeyen işler nedeniyle sıkıntı ve hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. İlgili kişilerkle aranızda bir çekişme olabilir.

YAY BURCU VE YÜKSELENİ YAY OLANLAR

Dolunay burcunuzda doğdu. Şansınız talihiniz açıldı. Yeni başlangıçlar yapmak istiyorsunuz. Yaşadığınız bölgeyi, tipinizi, görünüşünüzü değiştirmek istiyorsunuz. Hem bilginiz hemde hisleriniz güçlendi. Etrafınıza mutluluk ve huzur vermeye başladınız. Yaptığınız iyilikler gelip sizi buluyor. İçinizde dini yolculuk kararı alanlar var. Mahkemelerde, iş birliklerinde, evlilikte sorun yaşayanlar var ise, bir anlaşmaya varacaksınız. Dikkat etmeniz gereken konular var. Bu konular; İkili ilişkiler ve ortaklıklar. Bu konularda huzursuzluk yaşayabilir ve huzursuzluğa neden olan kişilerle bir çekişme yaşayabilirsiniz. Size acı veren ve hayatınızı engelleyen kişileri hayatınızdan uzaklaştırmayı başarabilirseniz, huzura kavuşursunuz.

OĞLAK BURCU VE YÜKSELENİ OĞLAK OLANLAR

Şansınızın iyi gitmediğini düşünüyorsunuz. Maddi manevi kayıplarınız sizi çok üzdü. Bu yüzden inancınızı yitirdiniz. Ümitlerinizi kaybettiniz. Hiç ümit etmediğiniz bir anda, kaybettiklerinizin yerine daha iyileri gelecek. Sevinip mutlu olacaksınız. Gizlemek istedikleriniz ortaya çıkmayacak. İş konusunda bir anlaşmaya varacaksınız. Dikkat etmeniz gereken bazı konular var. Bu konular; sağlığınız, işiniz, günlük hayatınız ve giyim kuşamınız. Sağlığınıza her zamankinden daha çok dikkat etmelisiniz. Alacağınız iş tekliflerini erteleyin. Hemen değerlendirmeyin. Giyiminize kuşamınıza özen gösterin. Yanlız kalmak istiyorsunuz. Kimsenin sizi anlamadığını düşünüyorsunuz. Kendinizi yorgun ve yanlız hissetmeniz, sizi insanlardan uzaklaştırıyor.

KOVA BURCU VE YÜKSELENİ KOVA OLANLAR

Umutlarınız, istekleriniz gerçekleşecek. Yeni dostlar tanıyacaksınız. Arkadaşlarınıza dostlarınıza önem vereceksiniz. Başarılarınız, size ve dostlarınıza gurur verecek. Güvenilir, sözü doğru olan bir kişi olmanız, dostlar tarafından sevilip sayılmanıza neden oluyor. Arkadaş toplantılarında tanışacağınız biriyle duygusal bir ilişki yaşayacaksınız. Hayatınıza yeni insanlar girecek. Dikkat etmeniz gereken konular var. Bu konular; yaratıcık, aşk, sevgi, arkadaşlar. Bir arkadaşınızla fikir ayrılığı nedeniyle aranız açılabilir. Yaratıcı mesleki konularda, bir yanlış anlaşılma nedeniyle hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır bitirmeye çalıştığınız ve hala daha bitiremediğiniz bir ilişki sizde ruhsal acılar yaratabilir.

BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIK OLANLAR

Devlet yetkililerinden alacağınız müjdeli haberler sizi mutlu edecek. Elinize gelen maddi bir kazançla, kendinize olan güveniniz artacak. Paranızı artıracaksınız. Elinize geçen parayı, emlak işine yatırmak isteyeceksiniz. İçinizden bazı kişiler az taksitle taşınmaz bir mala sahip olacaklar. Bekar olanlar sevineceksiniz. Kariyeri için çalışanlar, yükseleceksiniz. Devletden beklentisi olanlar, isteğinize kavuşacaksınız. Dikkat etmeniz gereken konular var. Bu konular; iş, meslek, emlak ve yükselmeniz ile ilgili. Bu konularda fazla hırs göstermeniz, içsel baskılara neden olabilir.

_______________________

* “Astrological lodge of London”, “Astrolojide Dekanların Sırları (Astrological Secrets of the Decans)” kitabının yazarı Kıbrıs kökenli astrolog Şifa Avcın, Astrological Association’ın ‘En Yetenekli Astrolog’ları arasında sayılıyor.
YAZARIN DİĞER YAZILARI İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ www.sifastroloji.com

1563650cookie-checkYAY BURCUNDA DOLUNAY

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.