Zileli, İADD konferansına geliyor

“73a Stoke Newington Church Street, London N16 0AS” adresindeki Abney Public Hall’da 24 Ekim Cumartesi saat 15-18.00 arası yapılacak konferansın herkese açık ve ücretsiz olduğu belirtildi.

Konferans öncesi İADD Gençlik Kolları Temsilcisi moda tasarımcısı Esengül Şaşı’nın hazırladığı “Devrim Kostümleri Tasarım Sergisi” de izlenebilecek.

SON SİYASİ GELİŞMELER TARTIŞILACAK

İADD’den yapılan açıklamada “Bugün ülkemiz cumhuriyet tarihinin en zor günlerinden geçmektedir” denilerek Türkiye’de süren Ergenekon davası eleştirildi.

Açıklama şöyle devam etti:

“86. Yıldönümünde Cumhuriyeti Kazanmak konferansımızda nerelerde yanlış yaptığımızı, hepinizin yakından tanıdığı Cumhuriyet Gazetesi yazarı, yazılarıyla, radyo programıyla ve her Pazar sabahı ART’de yaptığı ‘Ses ver Türkiye’ programı ile halkımızı aydınlatmaya tüm güçlüklere rağmen büyük bir azim ve cesaretle devam eden Sn. Ümit Zileli ile İADD Başkanı, öğretim görevlisi, sanatçı Sn. Kağan Güner ile tartışacağız. Konferansta ayrıca, ülkemizdeki son siyasi ve ekonomik gelişmeler ile, rotasını karanlığa çevirmiş ülkemizi aydınlığa döndürmek için neler yapmamız gerektiğini konuşacağız, tartışacağız, araştıracağız…”

Konferans Zileli’nin kitaplarını imzalaması ile son bulacak ve aynı akşam da konuk konuşmacı Zileli’nin onuruna Wood Green’deki Fatisa Cafe Pizzeria’da akşam yemeği verilecek.

825440cookie-checkZileli, İADD konferansına geliyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.