Chef’s World dergisi okuyucu ile buluştu

Tüm Aşçılar Federasyonu adına Trixi Media Group tarafından, 2 aylık periyotlarla İngilizce ve Türkçe hazırlanan Chef’s World dergisinin İlk sayısı 18 – 21 Mart 2010 tarihleri arasında düzenlenen “8. Uluslararası Gastronomi Festivali’nde” okuyucu ile buluştu.

10 bin adet basılıp okuyucu ile buluşan Chef’s World dergisi başta Türk mutfağı olmak üzere, dünya mutfağından seçkin örneklerin sunulduğu bir dergi olmanın yanı sıra, Türk mutfağının dünyaya tanıtılması için de bir araç olmayı hedefliyor.

Chef’s World Kültür ve Turizm Bakanlığı ve diğer bakanlıklar başta olmak üzere 5 yıldızlı oteller, lüks restaurantlar ve barlar, büyük holding yöneticileri, holdinglerin alım satım departmanları, sanayi ve ticaret odaları, uluslararası dernekler ve federasyonlar, yemek kültürü üzerine yazan yazarlar ve TV programcıları, aşçılara ücretsiz dağıtılıyor.

A+, A ve B ekonomik sosyal sınıfa mensup okuyucu kitlesine ücretsiz gönderilecek olan dergi için havalimanlarında da Türk mutfağını ve mekanlarını yabancılara tanıtmak amacıyla özel standlar oluşturulacak.

Yemek kültürünü sosyal, tarihsel bir perspektiften ele alarak, Türk mutfağının, mutfak sanayinin ve kuru-yaş besin üreticilerinin iletişim aracı olmayı hedefleyen Chef’s World dergisinde şirket haberleri ve özel röportajlara yer veriliyor.

DERGİ KÜNYESİ

Genel Koordinatör: Burçak ILIMAN [email protected]
Görsel Sanat Yönetmeni: Özgür Öztoker [email protected]
Editör: Fuat Çelik [email protected]
Haber Merkezi ve Fotograf: Can Sipahi [email protected]
Reklam Müdürü: Halil Kalafat [email protected]
Halkla İliskiler: Oktay Baltacı [email protected]

716790cookie-checkChef’s World dergisi okuyucu ile buluştu

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.