Guns’N’Roses ve Evanescence İstanbul’a geliyor

Temmuz ayında İstanbul Parkorman’da gerçekleşecek festivalde, dünyaca ünlü grup ve sanatçılar sahne alacak.
Guns’N’Roses ve Evanescence geliyor…

Parkorman, yenilenen çehresiyle “Tuborg GoldFest”e ev sahipliği yapıyor. Şehrin göbeğinde, stres ve kargaşadan uzakta, doğayla iç içe olacak bu festival, Türkiye’deki tüm rock sevenlerin de buluşma noktası olacak.

“Tuborg Goldfest” türler arası dağılıma gösterdiği özenle de dünya standartlarında bir festival olma özelliği taşıyor.

Rock’n’roll, numetal, senfonik rock ve hard rock gibi rock müziğin farklı türlerinden dev isimlerin sahne alacağı festival, rock müziğin farklı türlerine gönül veren herkese muhteşem bir müzik deneyimi yaşatmayı amaçlıyor. “Tuborg Gold” sponsorluğunda 4, 6 ve 7 Temmuz tarihlerinde İstanbul Parkorman’da gerçekleşecek festivalde, Guns’N’Roses, Evanescence, Apocalyptica, Within Temptation, Godsmack, In Flames, Lacuna Coil, Heaven Shall Burn, Ugly Kid Joe, Disciples of Dio, Skindred, Sweet Savage gibi dünyaca ünlü isimlerin yanı sıra Şebnem Ferah, Pentagram, Redd, Aylin Aslım, Malt, Foma, Erdem Yener, Planeur, Gürcan Ersoy, Ayşe Saran, Gren, Nefes gibi isimler de sahne alacak.

3 tam gün sürecek festival, İstanbul’un merkezinde müzikle dolu bir yaz geçirmek isteyenleri ağırlayacak.

Purple Concerts organizasyonuyla 4, 6 ve 7 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek “Tuborg GoldFest”in biletleri, 3 Biletix’ten, 135 TL’den başlayan fiyatlarla satışta!

718180cookie-checkGuns’N’Roses ve Evanescence İstanbul’a geliyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.