KTHY Londra'dan Bodrum'a da uçacak

KTHY İngiltere yetkililerinden Kemal Kuyucuoğlu Kenan'dan alınan bilgiye göre, Kıbrıslı Türklerin ulusal havayolu, İngiltere Ercan uçuşlarında Türkiye'nin gözde turistik bölgesi Bodrum'a da cuma günleri 25 Temmuz- 26 Eylül arasında tarifeli seferlerle inmeyi planlıyor.


İngiltere'de 5 havalimanından Ercan'a yolcu taşıyan KTHY, KKTC'nin tanınmamasından dolayı Türkiye'de Antalya, İzmir, Gaziantep, Adana ve Dalaman'a uğruyor. KTHY yeni durak olarak Bodrum'a her cuma uçma çalışmalarını ise halen sürdürüyor.


"BİLETLERİNİZİ ERKEN ALINIZ"


Kuyucuoğlu Kenan, İngiltere'den Türkiye'ye erken rezervasyonda 69 sterlin (artı vergi) indirimli bilet kampanyasının da sürdüğünü belirterek yolcuların biletlerini erken alarak veya belirli promasyon günlerinde ekonomik fiyata uçmalarını önerdi.


KTHY seferlerinde son 5 aylık doluluk oranının geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 7 artarak yüzde 74'e ulaştığını vurgulayan Kuyucuoğlu Kenan, KKTC'ye giden turist sayısında artma olmasına karşın otellerdeki geceleme sayısının düşmesini Kuzey Kıbrıs'ta ev alan İngiliz sayısındaki artışa ve geceleme alışkanlığındaki değişikliğe bağladı.


Petrol fiyatlarındaki artışın bütün dünyadaki uçuşları etkilediğini belirten Kuyucuoğlu Kenan, "Akaryakıt zamlarını KTHY olarak yolcuya 'surcharge' dışında yansıtmamaya çalışıyoruz" dedi. 


FOTOĞRAF (Faruk Eskioğlu çekti): KTHY İngiltere yetkililerinden Kemal Kuyucuoğlu Kenan

708490cookie-checkKTHY Londra'dan Bodrum'a da uçacak

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.