Üniversitenin en iyi yatıp kalkan 36 delikanlısı…

MIT kısaltmasıyla bilinen, “Massachusetts Institute of Technology” de, 1977 yılında öğrenciyken sınıfın 36 erkeğiyle ayrı ayrı yatarak onlar hakkında değerlendirme raporu tutmuş bulunan kızların, bugünün hayatta ya da olmayan mezunları için söyledikleri yıllar sonra Amerika’yı yakından ilgilendirdi.
Roxanne Ritchie ve Susan Gilbert adlı iki kız öğrencinin, bundan 30 yıl önce talebe oldukları MIT’deki sınıf arkadaşlarını baştan çıkartıp onlarla yatak macerası yaşadıkları, bu maceranın sonuçlarına göre erkekleri sınıflandırıp “Bu 5 yıldız, bu idare eder, bunun lafı olmaz” biçiminde bir değerlendirme yaptıkları bugün tekrar ortaya çıktı.

Roxanne ve Susan adlı iki çılgın kızın yaptığı bu iş o vakitler “MIT’in seks tüketicisi kılavuzu” olarak yayınlanmış, ancak geçen yıllar içinde arada unutulmuştu.
Geçenlerde DUKE Üniversitesi’nde benzer bir sıralamayı erkek arkadaşlarının cinsel organları üzerinden yapan öğrenci Karen Owen’ın bu girişimiyle bu işin evveliyatı da ortaya çıktı. Böylece anlaşıldı ki Amerikan üniversitelerinde kız öğrenciler erkek arkadaşlarını rapor etmekte ısrarlı görünüyor. Jezebel.com adlı kadın cinselliği üzerine kurulu bir haber kanalından tekrar verilen bu haber bugünlerde Amerikalı okurları, haber takipcilerini ciddi şekilde meşgûl etmekte…

1512290cookie-checkÜniversitenin en iyi yatıp kalkan 36 delikanlısı…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.